Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Dámská jízda v českobudějovickém CineStaru kouzlila a skvěle bavila

Nejen kouzlo nejkrásnějších svátků v roce při předpremiéře komedie Matky na tahu o Vánocích, ale i kouzla Martina Čejky z LV Agency si užilo publikum při Dámské jízdě v Multikině CineStar Čtyři Dvory v Českých Budějovicích. A nechyběla tombola se zajímavými cenami. Byla to opět skvělá zábava, při níž hlavně dámy v adventním shonu alespoň na chvíli vydechly. A možná se i inspirovaly.

Sotva se návštěvnice, a i pár návštěvníků, s pohárkem naplněným voňavým a lahodným punčem usadilo, už začal na pódiu čarovat kouzelník Martin Čejka z LV Agency. „Kouzla mi učarovala už v dětství. Takže jsem kouzlil už od malička. Jasně, že zpočátku mi karty padaly z rukou a mnoho podobného se mi stávalo, ale postupem času se všechno zlepšovalo," prozradil na sebe kouzelník. A se slovy, že v kouzelnictví je všechno možné, doslova vtáhl do svého kouzlení i divačky. Dvě dámy obdaroval kytičkou, kterou vykouzlil z kapesníku, a další mi asistovaly na pódiu. Zaslouženě tak sklidil za své vystoupení potlesk.

Tombola byla opět bohatá

A ještě než sál potemněl, aby se ke slovu a k činům dostaly aktérky komedie Matky na tahu o Vánocích, došlo na losování tradiční tomboly. Moderátorka Adéla Jirkalová společně s manažerkou Multikina CineStar Čtyři Dvory Janou Soulkovou tak postupně zvala na pódium výherkyně pěkných cen. Radost tentokrát šťastným majitelkám vylosovaných kuponů udělaly tři DVD s komedií Matky na tahu, která je prvním dílem už zmiňované předpremiéry, vstupenky na únorovou Dámskou jízdu s předpremiérou Padesáti odstínů svobody, dárkový balíček kosmetiky Manufaktura a dárkové balení kávy Dolce Gusto.

Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku.......

Dámy se skvěle bavily. A že mají skvělou náladu, bylo slyšet i při předpremiéře komedie Matky na tahu o Vánocích. Možná jim byly některé scénky víc než blízké. Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají v komedii Matky na tahu o Vánocích dost věčného uklízení, vaření a shánění perfektních dárků pro celou rodinu, a občas i pro sebe, aby tátové neměli starosti. Proto se vzbouří a rozhodnou, že tento rok si Vánoce chtějí konečně pořádně užít i ony. Jen netuší, že se zanedlouho ohlásí hosté, kteří s jejich představou dokonalých svátků zřejmě nebudou úplně souhlasit – jejich vlastní matky... A s matkami rebelkami si užívalo i publikum v budějckém CineStaru.

Dámy, v novém roce to bude zase parádní jízda

Byla to poslední Dámská jízda v tomto roce, ale zástupkyně něžného pohlaví nemusí smutnit. Jízdy budou pokračovat i v novém roce a na úvod to rozjezd bude fakt parádní. Dámská jízda s předpremiérou komedie Zoufalé manželky dělají zoufalé věci, kterou podle scénáře Haliny Pawlowské natočil režisér Filip Renč a v níž hlavní roli hraje hraje Klára Issová, se uskuteční 17. ledna. A 7. února to bude Dámská jízda se závěrečným dílem erotické trilogie Padesát odstínů svobody. Takže dámy, zakroužkujte si v kalendáři oba datumy. Vstupenky jsou už v prodeji. 

Prosincová Dámská jízda v CineStaru

Čtvrtek, 7. prosince 2017, 02:13

Prosincová Dámská jízda v CineStaru
Prosincová Dámská jízda v CineStaru

Štítky Dámská jízda, Cinestar, kouzelník, Matky na tahu o Vánocích, Vánoce, komedie, České Budějovice, magie, Klára Issová, Halina Pawlowská, Filip Renč, Zoufalé manželky, Padesát odstínů svobody, Dolce Gusto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Dámská jízda v českobudějovickém CineStaru kouzlila a skvěle bavila  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.