Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kamenný Samson má společnost. Pivovar Samson je vidět na budějckých adventních trzích

PR článek

Pivovar Samson a jeho vlastník, společnost AB InBev, se zapojili do tradičních předvánočních trhů v Českých Budějovicích. Na náměstí Přemysla Otakara II. v centru města se tak kromě tradičního Samsona v podobě kašny objevil i druhý Samson, který čepuje lahodné českobudějovické pivo.

Jsme rádi, že jsme partnerem letošního Českobudějovického adventu, který má stejně jako náš pivovar dlouhodobou tradici,” říká ředitel pivovaru Samson Daniel Dřevikovský. „Vánoční svátky se bez piva neobejdou, v Českých Budějovicích obzvlášť,” doplňuje Dřevikovský s tím, že na stánku Samsonu kromě tradičních piv nechybí ani nefiltrovaný ležák.

Samson do centra Českých Budějovic jednoznačně patří. Kašna je jedním ze symbolů jihočeské metropole, nyní jí bude dělat společnost Samson tekutý. Do budoucna bychom se rádi prezentovali ve více restauracích v centru Českých Budějovic, vždyť náš pivovar je nestarším ve městě se světově proslulou pivní tradicí,” dodává Dřevikovský.

Českobudějovický advent začal s příchodem prosince a potrvá do 6. ledna 2018. Zajímavostí je, že kolem kamenného Samsona se díky kluzišti prohánějí bruslaři. „Nejenom pro sportovce nabízíme i dnes už legendární nealko Pito,” sděluje ředitel pivovaru Samson Dřevikovský. První dny předvánočních trhů navíc ukazují, že si lidé i v chladnějším počasí dokážou najít cestu ke stánku s lahodným pivem a s pochutinami.

Akciová společnost Pivovar Samson České Budějovice patří do portfolia společnosti AB InBev, která je největším světovým pivním koncernem. Mezi jeho další značky patří například Stella Artois, Corona či Foster´s. Česká republika jako pivní velmoc si v jeho portfoliu získává čím dál důležitější postavení, čemuž napomáhá investování do jejích tradičních značek, jako je právě Samson.

Štítky Samson, trhy, stánek, pivo, BUDĚJOVICKÝ MĚŠŤANSKÝ PIVOVAR a.s., České Budějovice, Anheuser-Busch InBev, Přemysl Otakar II., advent, Vánoce, City of New York, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamenný Samson má společnost. Pivovar Samson je vidět na budějckých adventních trzích  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.