Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pavel Kožíšek přiveze kouzelné Vánoce do budějcké Vltavy

Kouzla, Vánoce a děti k sobě neodmyslitelně patří. Proto by si žádný malý nadšenec kouzel neměl nechat ujít Kouzelnické Vánoce Pavla Kožíška, který vystoupí 8. prosince v Kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích. A díky soutěži s Budějckou Drbnou může jít několik čtenářů zdarma.

Kouzelné Vánoce přiveze Pavel Kožíšek spolu se svou pomocnicí Hankou Mašlíkovou nebo Petrou Dvořákovou do Kulturního domu Vltava v Budějcích už v pátek 8. prosince v 16:00 hodin. 

Vánoční speciál si jistě užijí jak děti, tak i dospělí. Těšit se mohou na mnoho úžasných kouzel a skvělou zábavu. Po představení si děti budou moci nechat do památníčků podepsat jednoho z českých nejúspěšnějších kouzelníků posledních desetiletí.

Soutěž o vstupenky na Kouzelnické Vánoce s Pavlem Kožíškem (8. prosince, KD Vltava, 16:00 hodin)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jít sedm čtenářů na představení Pavla Kožíška zdarma. Stačí jen do čtvrtka 7. prosince do 12:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za B. Dva lístky na koncert vyhrává Marie Placatková, Zuzana Marečková, Jiří Sukdol, Jan Suchan, Pavla Fojtlová, Vera Vrbová a Eva Urbánková. Gratulujeme!

Autoři

Štítky kouzla, Pavel Kožíšek, Kulturní dům Vltava, Vánoce, soutěž, Vltava, České Budějovice, Drbna.cz, Petra Dvořáková, Jan Suchan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pavel Kožíšek přiveze kouzelné Vánoce do budějcké Vltavy  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.