Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Českobudějovickou Slavii čekají tržní konzultace a poté generální oprava

Město připravuje řízení pro zadání koncese  na revitalizaci a výběr provozovatele kulturního domu Slavie. Předmětem koncese bude výběr smluvního partnera pro rekonstrukci, financování a následný provoz Slavie, který je aktuálně využívaný pro různé typy kulturně společenských událostí, plesy, koncerty a další.

„S ohledem na povahu a rozsah požadovaného plnění je vhodné otevřít diskuzi s potenciálními relevantními dodavateli ohledně nastavení zadávacích podmínek a možností realizace tak, aby co nejlépe odpovídaly potřebám a současně byly v souladu se zákonem číslo 134/2016 Sbírky," upřesnila mluvčí českobudějovického magistrátu Jitka Welzlová.

Proto město představí svůj záměr realizace dodavatelům a bude s nimi připraven diskutovat stěžejní podmínky v rámci předběžné tržní konzultace v pátek 15. prosince od 11:00 hodin v zasedací místnosti zastupitelstva města. Registrace zájemců o účast je otevřena do pondělí 4. prosince.

„Podrobnější informace o chystané konzultaci získáte na webových stránkách města nebo na e-mailové adrese VokrojP@c-budejovice.cz," uvedla mluvčí Welzlová.

Autoři | Foto Alžběta Lafatová

Štítky Slavie, kulturní dům, oprava, koncese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovickou Slavii čekají tržní konzultace a poté generální oprava  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.