Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zraněný muž schytal v baru ještě pár ran navíc

Značně podnapilý návštěvník jednoho z barů na Žižkově třídě skončil v sobotu 11. listopadu nad ránem v rukou zdravotníků. Při pádu na barovou židličku zranil sebe a málem i další návštěvnici baru. Za to si pravděpodobně od jejího druha vysloužil několik ran navíc.

V sobotu 11. listopadu krátce před čtvrtou hodinou ráno vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o napadení muže v jednom z místních barů. Jednatřicetiletý muž s krvácejícím zraněním na hlavě čekal na strážníky na místě, kde jim oznámil, že byl napaden dalším návštěvníkem baru.

Dotyčný muž se ukázal o několik minut později. Ten také strážníkům popsal průběh celé události. Zraněný muž měl vlivem značné podnapilosti upadnout na jeho přítelkyni a přitom se zranit pádem na barovou židli. To také potvrdili další svědci. Údajný útočník však popřel, že by zraněného muže udeřil,“ popsala pruběh události tisková mluvčí Věra Školková.

Na místo dorazila i záchranná zdravotnická služba, která u zraněného muže naměřila 2,07 promile. Následně byl muž převezen do českobudějovické nemocnice k ošetření.

Celým případem se nyní bude zabývat správní orgán. Třicetiletý muž bude čelit obvinění z přestupku proti občanskému soužití. Za ten mu hrozí pokuta do 20 tisíc korun,“ uzavřela Školková. 

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky městská policie, alkohol, napadení, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vladimír Havlík

A čeština to schytává taky....

Neděle, 12. listopadu 2017, 13:11Odpovědět

Zraněný muž schytal v baru ještě pár ran navíc  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.