Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Móda a auta pod jednou střechou. To bude Mercedes fashion show

PR článek

Modelingová a eventová agentura LV Models pořádá módní přehlídku, na které si přijdou na své jak ženy, tak muži. Tentokrát se totiž agentura spojila s automobilovou značkou Mercedes Benz a připravila pro všechny milovníky módy a aut nevšední módní přehlídku Mercedes fashion show. Akce vypukne v pátek 12. května v 19:00 hodin v prostorách autosalónu Mercedes Benz Milan Král, a.s., v Litvínovicích.

Při Mercedes fashion show se představí butiky a módní značky, které pro diváky přichystaly módní inspiraci na sezonu jaro/léto 2017. Těšit se můžete na modely od značek Gerry Weber, butiku YesPlease, Twist, Klobouky K, kabelky Ardolf, šperky Třpyt a díla módní návrhářky Viktorije Morozové.

Kromě prezentace modelů je při květnové show na programu také pěvecké vystoupení, taneční vystoupení skupiny Last dance, masážní ukázky salónu Tawan a představí se i vlasový mág Michal Moučka. Všichni příchozí zajisté ocení welcome drink, koktejlový bar nebo možnost zasoutěžit si o zapůjčení vozidla Mercedes na víkend.

Večerem provede moderátorka Dominika Košťálová, finalistka České Miss 2016. Hostem večera bude Česká Miss 2011 Jitka Nováčková. Generálním partnerem, bez kterého by přehlídka nemohla vzniknout, je ERA Komplet.

Program módní přehlídky Mercedes fashion show je opravdu nabitý a rozhodně je se na co těšit. Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím www.ticketportal.cz. Cena je 229 korun v předprodeji, 299 korun na místě.

Soutěž o vstupenky na Mercedes fashion show (12. 5. – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář/čtenářka vyhrát dvě vstupenky na Mercedes fashion show. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do úterý 2. května do 12. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

SOUTĚŽ SKONČILA!

Mercedes fashion show bude moderovat Jitka Nováčková, Česká Miss 2011. Správně byla odpověď C. Dvě vstupenky vyhrála Kateřina Říhová. Blahopřejeme!

Štítky Mercedes-Benz, soutěž, módní přehlídka, vstupenka, Litvínovice, Jitka Nováčková, Česká Miss 2011, Dominika Košťálová, Kateřina Říhová, Česká Miss 2016, střecha, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Móda a auta pod jednou střechou. To bude Mercedes fashion show  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.