Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

NovinKIA u Auto Future. Nové modely, nové ceny, nové možnosti

PR článek

Společnost Auto Future se zabývá prodejem a servisem vozů již od roku 1997, ale až v roce 2013 připojila ke svému týmu značku KIA. Již v roce 2015 se stala nejlepším tuzemským dealerem Kia a získala tak prestižní ocenění Platinum Prestige Award.

Po úspěšném představení modelu Kia Niro a Optima Sportswagon (2016) představuje Kia Motors 4. generaci vozu Kia Rio. Tento model se prodává od roku 2000 a za tu dobu získal mnoho ocenění, nejen za design, ale i ocenění za sportovní úspěchy, v rubrice AutoBest a za vysoké hodnocení v NCAP za bezpečnostní prvky vozu.

Zcela nový model KIA Rio je vybaven osvědčenými motory 1,25 a 1,4 CVVT a nově také s ekologickým motorem 1.0 T-GDI o výkonu 120k.

Zavazadlový prostor se zvětšil o 37 litrů, takže se Rio se svými 325 litry řadí i mezi malé rodinné vozy.

Uvnitř naleznete dostatek prostoru pro sebe, přátele i rodinu nyní za 2990 korun měsíčně a tři roky servis zdarma při využití Financování Kia Select.

Kia Rio nové generace nabízí dravější design, moderní a praktické řešení interiéru s nejnovějšími technologiemi palubního infotainmentu a bezpečnosti.

Zcela nové Rio může být nově vybaveno systémem autonomního brzdění, který umí detekovat chodce a rozpoznat překážky, tím tento model vyniká mezi konkurenty ve své třídě.

První hybridní crossover Kia Niro se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů, kdy dosáhl při přejezdu napříč USA úctyhodné spotřeby pouhých 3,7 litrů na sto kilometrů. Stačilo tak pouze 4,1 palivové nádrže k překonání vzdálenosti 5978 kilometrů.

Kia Niro spojuje praktické výhody a vizuální atraktivitu kompaktního crossoveru s elegantním vzhledem, čímž se tento vůz odlišuje od konzervativněji pojatých hybridních modelů a získává jedinečné postavení celosvětově prvního hybridního crossoveru.

Kia Optima Sportswagon, historicky první kombi Kia střední třídy navržené výhradně pro evropské trhy, nabízí markantní design exteriéru, doplněný o vyšší praktickou použitelnost a atraktivitu karoserie.

To jsou nové vozy Kia u Auto Future! Přijďte navštívit salon Kia, Okružní 595, Č. Budějovice.

Štítky Kia, AUTO FUTURE, ocenění, design, Kia Rio, Kia Niro, crossover, Rio de Janeiro, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NovinKIA u Auto Future. Nové modely, nové ceny, nové možnosti  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.