Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

ZŠ Grünwaldova oslavila padesátiny. Děti si nachystaly povedený program

ZŠ Grünwaldova, to už je dnes dáma v tom nejlepším věku. No posuďte sami - je jí rovných padesát! Narozeniny oslavila dnes dopoledne a byla to vskutku milá událost. Zábavný program si totiž připravily samotné děti. A válely!

V tělocvičně zpívaly, tančily či dokazovaly, že jim gymnastika není cizí. Z některých vystoupení se tajil dech. To když holky demonstrovaly, že se škola může pochlubit bezesporu nadějnými tanečnicemi, kterým by ohebnost a energii mohla závidět kdejaká zkušenější kolegyně.

Celkově na místě vládla příjemná a uvolněná atmosféra. Dorazila i řada gratulantů, ostatně dnešek byl koncipovaný jako den otevřených dveří. Znamená to, že přijít mohl skutečně každý. U vstupu dostal od dětí odznáček, plánek školy a co víc - pozitivní energii.

Škola si také pro hosty nachystala informační panely, které byly sondou do historie, ale i přítomnosti. ZŠ Grünwaldova totiž nehodlá zůstat v minulosti, ale neustále se vyvíjí, jde s dobou. Je to sice padesátnice, ale pořád plná elánu!

Dnešní den si užily hlavně děti. Minimálně fakt, že se nemusely učit, byl pěkným dárkem, avšak věříme, že je pobavil i povedený program. Dospělí si přijdou na své v pátek 11. listopadu, kdy se v Metropolu uskuteční Reprezentační ples pořádaný u příležitosti 50.výročí založení školy.

Budějcká Drbna přeje k padesátinám všechno nejlepší!!!

 

Štítky Dům kultury Metropol, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZŠ Grünwaldova oslavila padesátiny. Děti si nachystaly povedený program  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.