Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Café Klub Slavie přivítá v pátek českého Micka Jaggera - kapelu Krausberry!

Čtvrtým rokem se pravidelně každý podzim vrací na klubovovu scénu do budějovické Slavie jedna z hudebních stálic české mimo mainstreamové scény. O kom je řeč? O kapele Krausberry. Letos se na ně můžete těšit 4.11.2016 od 21. hodin v Café Klubu Slavie.

Martin Kraus, medii občas popisovaný jako český Mick Jagger, přijíždí opět s kompletní kapelou zvanou Velká parta. Enfant terrible českého blues, "zpívající bubeník" Martin Kraus si svoji první opravdovou zkušenost s hraním v kapele odbyl v hanspaulské legendě Bluesberry. V letech 1981-1984 v ní tloukl škopky a občas mu bylo dovoleno zazpívat si. Jeho křičené "hitíky" "Párek v těstíčku", "Rekreace s ROH" nebo "Nové wawky" se staly vděčným zpestřením všech koncertů kapely, neboť oproti civilnímu projevu leadera P. Introviče a kytaristy M. Císaře, Kraus při interpretaci písniček připomínal spíše ze řetězu puštěného divokého démona. Jenomže Bluesberry vládl pevnou rukou právě Introvič a vše co se ve skupině dělo, podléhalo jemu a jeho náladám. A tak v roce 1985/86 vznikly Krausberry, které jedou v různých proměnách obsazení již 30 let a pořád je to velká paráda.

Letos poprvé budou hrát Krausberry ve větším z obou slavistických klubů, v Café Klubu Slavie.  Proto  jejich beznadějně vyprodané koncerty v bývalé Highway 61 budou mít tento pátek trochu více kyslíku pro svoje fanoušky.

Lístky v předprodeji koupíte zde: http://www.cbsystem.cz/ nebo ve všech prodejních místech: http://cbsystem.cz/cz/prodejni-mista .

Dostatek lístků bude i na místě v den koncertu!

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, Krausberry, Mick Jagger, koncert, Martin Kraus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Café Klub Slavie přivítá v pátek českého Micka Jaggera - kapelu Krausberry!  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.