Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Jak spojit eleganci s pohodlím pro vaše nohy? Koupí dámské obuvi značky Gabor

PR článek

Kvalitní, vzhledově atraktivní a hlavně velmi pohodlná dámská obuv nebo velmi oblíbené kabelky. Taková je značka Gabor, kterou znají více než dvě třetiny německých žen. Pohodlí boty, což je jedním z nejdůležitějších aspektů značky, je dosahováno celou řadou pokročilých technologií, jež přinášejí příjemný pocit i při celodenním nošení. Nejširší výběr bot Gabor najdete v budějcké Obuvi Madmazel v Krajinské ulici.

Kdo Gabor zná, často o lodičkách i při celodenním nošení hovoří jako o bačkorkách. A to díky jejich pohodlí. Kozačky se vyrábí v širokém rozsahu šířky lýtka XS-XL a lze najít i modely pro širší chodidlo. Slovo kvalitní pro své výrobky používá v dnešní době snad každý. Když se ale podíváme na výrobu bot značky Gabor, tak celý proces probíhá výhradně v zemích Evropské unie a není to jen ničím nepodložený slogan.

Na území Evropské unie musí být plněny vysoké nároky na ekologičnost zpracování materiálů bez agresivních chemických procesů a jakékoliv zdravotně závadné procesy nejsou přípustné. Tato zdánlivá maličkost zaručuje zdravé klima pro chodidla při nošení. Kdo obuv značky Gabor jednou pozná, většinou vyžaduje znovu jejich model.

V Budějicích lze největší nabídku značky Gabor najít v prodejně Dámská obuv Madmazel v Krajinské ulici 230/31 nebo na www.madmazel.cz

Pokud chcete při každodenní chůzi spojit eleganci s pohodlím, měli byste ji v brzké době určitě navštívit. Nyní jsme nově zařadili i prodej dárkových poukazů.

V soutěži s Budějckou Drbnou získají tři výherci obuv Gabor dle vlastního výběru v prodejně Madmazel.

Soutěž byla ukončena. Správnou odpovědí bylo, že značka Gabor je německá. Výherce budeme kontaktovat.

Štítky obuv, soutěž, Evropská unie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jak spojit eleganci s pohodlím pro vaše nohy? Koupí dámské obuvi značky Gabor  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.