Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dobročinný bazar pomůže týraným pejskům

Jedinečnou příležitost pomoci týraným pejskům budou mít všichni zájemci od 26. do 27. září v Široké ulici v restauraci a baru Stage. Navíc můžete odcházet pěkně oblečeni ve značkovém.

Vše, co na dobročinném bazaru utratíte, půjde do poslední koruny na týrané pejsky. Na prodej bude přes tisíc kusů oblečení i věcí do domácnosti. Některé kousky pořídíte i za 20 Kč. Na pultech budou i nové věci a oblečení s vysokou pořizovací hodnotou. Najdete i oblečení značek Roxy, Replay, Guess, Diesel, Miss Sixty, T. Hilfinger, Diesel, Hugo Boss, Morgan a mnohých dalších. Některé kusy darovala i Miss 2015 Nikol Švantnerová nebo módní návrhářka Tereza Sabáčková

Součástí bazaru bude i doprovodný program. V pondělí se můžete těšit na nákupy se stylistkou Ellen, která ochotně poradí s výběrem a budete si moci vyrobit vlastní náramek s Beads by M. V úterý večer je pak pro všechny připravena módní přehlídka Top sekond hand a budete se také moci inspirovat v trendy líčení.

Bazar podporuje organizaci Tlapky na cestě, která za necelé tři roky zachránila už přes 300 psů. Organizace se zaměřuje hlavně na problematiku množíren, týraných psů i koček. Zvířata léčí jak fyzicky, tak psychicky.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky bazar, Diesel, oblečení, Guess, Roxy, Hugo Boss, Nikol Švantnerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobročinný bazar pomůže týraným pejskům  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.