Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přivítejme letní počasí v našem šatníku

PR článek

I když je za okny stále pochmurno, slunné počasí netrpělivě čeká na své vypuštění do okolního světa. A nám to nedalo jinak, než se vydat do lokálních obchodů a načerpat trochu inspirace a letní atmosféry. Vybrali jsme tentokrát čtyři místní obchody, kde vás velmi mile přivítají jejich majitelé a zároveň vám pomohou s vaším výběrem.

Naše modelka Martina je od přírody snědý typ, proto na ní vyniknout plavky v „nautical“ neboli námořnickém stylu, který jen tak nevyjde z módy a nestane se pouze sezónní záležitostí. Plavky jsou v černo-červené kombinaci ozvláštněné bílými puntíky. Plavky Fantasy najdete v obchodě Móda Nikola v Hroznové ulici v centru města. Vybrat si můžete přímo na svou postavu z různých střihů podprsenek - push-up, jemně vyztuženou či balonovou verzi - a vázacích, vysokých či nízkých kalhotek. Výběr mají pestrý a tak každá žena si přijde na své. Krom plavek a spodního prádla zde mají i dámskou konfekci. Šperky jsme zvolili k teplým tónům plavek v zlaté barvě, které na opálené postavě nesmírně vyniknou. Jen dávejte pozor při opalování na „šperkové“ tetování. A jelikož slunce pálí i v jarních dnech, celý outfit nám doplnil velký klobouk českého tradičního výrobce v Čechách značky Tonak, který můžete zakoupit v nově otevřeném obchodě Klobouky K, Concept Store Tonak (první Concept Store Tonak v Čechách). Červená barva s černým lemováním neunikne žádné pozornosti. Navíc tento model klobouku má po obvodu všitý drátek, který si podle libosti můžete ohýbat a zamezit tak případnému slunci oslnit vaše oči.

Květované vzory se opět vrací na výsluní a přináší s sebou i tyto vypasované šaty z lehkých nemačkavých materiálů. Modrá barva zjemněná většími květy v růžových tónech, působí lehce a elegantně. Větší vzory zakryjí hravě i větší bříško či zadeček a tak je tento typ šatů vhodný téměř na jakoukoliv postavu. Martinu jsme nechali tón v tónu a hráli si s odstíny modré. K šatům se dokonale hodí klobouk z letní kolekce opět již zmíněné značky Tonak, kterou najdete v Široké ulici. Mimochodem naleznete zde nejen letní klobouky, ale hlavně klasické plstěné klobouky pánské, dámské, dětské a klobouky určené pro speciální příležitosti - svatební, myslivecké, kovbojské a další, výběr je opravdu velmi široký.  Pro tašku jsme si došli do nově otevřeného butiku La Nostra Boutique v obchodní galerii Dvořák, kde krom luxusních zvučných značek tašek a zavazadel najdete i řadu oblečení s „eco-chic“ filozofií ze 100% přírodních materiálů, jako je bambus či mléčné vlákno vhodné též pro alergiky. V sortimentu obchodu naleznete i interiérové vůně. Nemusíte cestovat daleko, jelikož butique má jediné zastoupení v rámci jižních Čech. K velkým vzorům a výrazným doplňkům je nejlepší zvolit jemné šperky, které dotvoří celkový dojem oblečení. V tomto případě jsme sáhnuli po kombinaci stříbrného setu s broušenými kameny růžové barvy, které nám zapůjčili v rodinném klenotnictví Enya, jež se dlouhé roky nachází na Lannově třídě. Zde si můžete krom šperků ze zlata a stříbra či drahých kovů vybrat i doplňky v podobě hodinek známých značek. Celkový outfit vypadá velmi uvolněně a můžete v něm vyrazit do města na posezení s přáteli či na promenádu kolem řeky.

Adresy:

La Nostra Butique, OG Dvořák, nám. Přemysla Otakara II. 123/36
www.boutique-lanostra.cz

Móda Nikola Hroznová 47/15
www.modanikola.cz

Klenoty ENYA, Lannova 2 a OD PRIOR – Lannova 22

Klobouky K - Concept Store Tonak, Široká 15/8 
www.klobouky-k.cz

Pro registrované čtenáře jsme si zároveň připravili slevové vouchery na nákup ve vybraných obchodech. Tak neváhejte a registrujte se, ať můžete slevové vouchery využívat i Vy! :)

Autoři

Štítky obchod, oblečení, klobouk, Tonak, Česko, Přemysl Otakar II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přivítejme letní počasí v našem šatníku  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.