Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Špička české hudební scény zahraje na podporu malých hokejistů

V sobotu 7. 5. se k Budvar aréně zase pohrnou davy. Tentokrát ale ne na hokej, na ten je ještě brzy. Do Budějc totiž zavítají kapely patřící k tomu nejlepšímu, co česká hudební scéna může nabídnout. Výtěžek z akce nazvané Motorfest navíc půjde na podporu nejmenších budějckých hokejistů.

Přesto, že jde o první ročník této akce, je jasné, že se Motorfest zařadí mezi největší kulturní události pořádané na jihu Čech. „Když se spojí skvělé české kapely s nejsledovanějším jihočeským hokejovým klubem s neuvěřitelnou fanouškovskou základnou, tak to je rozhodně příslib skvělého zážitku," říká marketingový ředitel Motoru Tomáš Kučera.

Kdo tedy na Motorfestu vystoupí? Máme se opravdu na co těšit, protože Budvar arénu rozezní hvězdy jako Kryštof, Wohnout, Vypsaná fiXa, Sto zvířat nebo Michal Hrůza. „Všechny tyto kapely považujeme za jedny z nejlepších českých interpretů, a proto jsme rádi, že na akci zahrají,"  říká Kučera. K tomu všemu ještě přidejte kvalitní občerstvení a doprovodný program kolem haly.

Celá akce odstartuje už kolem druhé hodiny odpolední. Vstupenky je možné zakoupit ve fanshopu Motoru v Budvar aréně, v Music shopu na rohu náměstí Přemysla Otakara II nebo nově také na CBsystem. Cena pro permanentkáře je v předprodeji 350 Kč, všichni ostatní mají lístek za 400 Kč. V den konání akce bude možné ještě zakoupit lístky na pokladnách Budvar arény za jednotou cenu 500 Kč.

Štítky hudební skupina, Budvar aréna, hokejista, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera, Česko, Vypsaná fiXa, Michal Hrůza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Špička české hudební scény zahraje na podporu malých hokejistů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.