Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Katka Říhová vydává první videoklip, vypráví svůj osobní příběh

Tvář TV Nova Katka Říhová vydává na konci léta videoklip Napořád. Text k písni si skládala sama, takže jde o velmi osobní příběh. Píseň je o konci jednoho dlouholetého vztahu a autorem hudby je příznačně Katčin bývalý manžel.

Katku Říhovou znají posluchači Evropy 2 jako součást Ranní show, kde už dva roky moderuje s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. Kromě toho ji pravidelně vídají diváci na obrazovce TV Nova jako rosničku. Ještě déle než moderování se ale věnuje hudbě.

V květnu letošního roku si Katka zazpívala po boku kolegy Leoše Mareše v O2 aréně na jednom z jeho tří koncertů, a zdá se, že tato zkušenost Katku inspirovala k vlastní hudební produkci. 

Je pravda, že zazpívat si v O2 aréně pro 15 tisíc lidí byl tak silný zážitek, že mi pak hlavou začalo vrtat, proč se vlastně zpívání nevěnuji víc. Jako malá holka jsem toužila stát se zpěvačkou, ale osud mě přivedl k moderátorské profesi, kterou samozřejmě dělám hrozně ráda. Ale to víte, hudba, to je láska na celý život," příznává Katka.

Oslovila proto hudebního producenta a zároveň bývalého manžela Michaela Říhu a společně vytvořili píseň plnou smutku i naděje. „Píseň se jmenuje Napořád a je o tom, že i když můžeme mít pocit, že vztah po letech vyprchal, a rozum radí, že je čas jít dál, srdce se někdy ozve a zavelí jinak," říká Katka, která v písni odhaluje svůj osobní příběh.

Že jde opravdu o srdeční záležitost se vším všudy dokazuje i fakt, že ve videu se objeví Zorka Hejdová. „Zorka je moje nejlepší kamarádka a jsem hrozně ráda, že si v klipu zahrála. My vlastně hrajeme samy sebe. Prostě dvě kámošky, co se jednoho dne radši vykašlou na řešení problémů s chlapama a jedou si užívat život," prozrazuje Říhová.

Ačkoliv je tedy píseň o rozchodu, jde o chytlavou popovou letní pohodovku. „Jsem šťastná, že to vzniklo, a že konečně můžu hrdě říct, že mám svůj song. Myslím, že rozchody a návraty jsou fenomén dnešní doby. Všichni se pořád rozcházejí a scházejí, protože málo kdo ví, co v dnešním světě plném možností vlastně chce. Děkuju všem, kdo mi se splněním mého hudebního snu pomohli," uzavírá.

Videoklip se natáčel na Slapech 22.srpna a vychází v pátek 6.září 2019. Režie se ujal kolumbijsko-francouzský režisér Juan David Salazar.

Autoři | Foto archiv Katky Říhové

Štítky Katka Říhová, Evropa 2, videoklip, Napořád, novinka, hudba, TV Nova, Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Zorka Hejdová, Evropa, manželé, vztah

Katka Říhová vydává první videoklip, vypráví svůj osobní příběh  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.