Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Jihočeské silnice se stále opravují. Je třeba počítat s uzavírkami

Opravy jihočeských silnic pokračují. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

Úplná uzavírka silnice III/1211 v úseku Lom – Myštice probíhá v rámci 3. etapy modernizace silnice III/1211 Lom-Neradov - Myštice. Termín pro provádění prací je od 19. do 30. listopadu.

Objízdná trasa se stanovuje následovně: Lom (silnice č. III/1213) – Škvořetice (místní komunikace) – Buzice (místní komunikace) – Laciná (místní komunikace) – Myštice; pro veškerou dopravu v obou směrech.

Opatření pro spoje pravidelné linkové autobusové dopravy:

Linka č. 380190 Strakonice - Sedlice - Mirotice

Spoje číslo 3 a 8 nebudou zajíždět do Mírče a budou pro ně dočasně zrušeny autobusové zastávky Lom, Neradov a Lom, Míreč.

Spojům číslo 3, 4, 7 a 8 bude umožněn průjezd uzavřeným úsekem obce Lom, pomocí dodatkových tabulek s textem „Mimo bus a vozidel stavby“.

Linka číslo 380250 Strakonice - Chrášťovice - Radomyšl - Sedlice - Blatná

Spoje číslo 21, 23, 24, 28, 29, 30, 32 a 33 nebudou zajíždět do obce Lom; autobusová zastávka Lom bude pro tyto spoje dočasně přemístěna na křižovatku silnic III/1211 a III/1213, nad obcí Lom.


Úplná uzavírka silnice III/1752 probíhá také v úseku Vahlovice – Střížovice od 15. listopadu do 15. prosince.

Objízdná trasa se stanovuje následovně:

Vahlovice (silnice č. II/175) – Myštice (silnice III/1753) – Uzenice (silnice III/1735) – Černívsko (silnice III/1735) – Chobot (místní komunikace) – Myštice; pro veškerou dopravu v obou směrech.


Od 12.listopadu do 20. prosince probíhá částečná uzavírka provozu na pozemních komunikacích silnice č. II/634 a silnice č. III/1468.  Důvodem je rekonstrukce křižovatky těchto silnic a místní komunikace v ulici Lipová ve správním obvodu města Rudolfov (navazující etapa).

Po celou dobu částečné uzavírky bude lokalita, včetně všech dotčených pozemních komunikací řádně označena dopravním značením.

Tisková zpráva | Foto Matěj Večeřa

Štítky doprava, info, řidič, cesta, silnice, oprava, Myštice, Strakonice, Sedlice, Škvořetice, Buzice, Vahlovice, Mirotice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Jihočeské silnice se stále opravují. Je třeba počítat s uzavírkami  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.