Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Výlet s Jihostrojem: Do Paříže za kulturou i volejbalem

Budějcký volejbalový klub připravil ve spolupráci s KBA Tour unikátní zájezd do Paříže, který je koncipován tak, aby si jeho účastníci mohli užít krásy francouzské metropole a zároveň zafandili hráčům Jihostroje při zápase proti Paris Volley.

Utkání se hraje 11. prosince - účastníci zájezdu si tak vychutnají náladu adventní Paříže a poté podpoří českobudějovické hráče při venkovním utkání volejbalové Ligy mistrů.

Cesta do Paříže začíná již v pondělí 9. prosince odpoledne odjezdem z Českých Budějovic. Návrat zpět do jihočeské metropole je plánován na čtvrtek 12. prosince.

„Na cestě do Paříže pracujeme poměrně dlouho a jsem rád, že jsme se dopracovali k variantě, která je realizovatelná. Našim fanouškům jsme chtěli nabídnout zhlédnutí některého z venkovních zápasů Ligy mistrů, a neznám lepší destinaci, než je Paříž. Tam se totiž dá výborným způsobem spojit kultura se sportem,“ říká s úsměvem zástupce marketingu Jihostroje Libor Matoušek.

Po celou dobu přípravy cesty do Paříže se zástupci klubu zaměřovali především na cenové hledisko a komfort účastníků. Zájezd do Paříže vyjde na 4 500 Kč na osobu a v ceně je zahrnuta doprava, ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu i lístek na utkání Ligy mistrů.

Dopravu zajišťuje zmíněná KBA Tour a na tento zájezd uvolní luxusní autobus Neoplan s maximálním komfortem pro cestující včetně integrovaného multimediálního zařízení na každém sedadle.

„Cena je kalkulována na dvacet osob. Pakliže by se nám podařilo počet účastníků zvýšit na čtyřicet, tak by cena na osobu klesla na 3 500 Kč,“ doplňuje Libor Matoušek.

Z plánované cesty do Paříže nemají radost pouze fanoušci, ale i samotní hráči. Ti doufají v podporu při venkovním zápase Ligy mistrů.

„Já jsem moc rád, že klub tuto variantu pro fanoušky připravil a určitě by bylo skvělé vidět v hledišti barvy Jihostroje. Doufám, že nabídka neosloví pouze zástupce fanklubu, ale také známé a kamarády. My se budeme snažit, abychom je svým výkonem nezklamali,“ uvedl pro klubový web univerzál Michal Kriško.

Kompletní údaje o zájezdu včetně přihlášky na něj naleznete na internetových stránkách klubu.

Foto: Paris je t'aime

Štítky volejbal, Paris Volley, VK Jihostroj České Budějovice, Liga mistrů, výlet pro fanoušky, Paříž, Jihostroj, zájezd, Liga mistrů UEFA, kultura, Neoplan, České Budějovice, Michal Kriško

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výlet s Jihostrojem: Do Paříže za kulturou i volejbalem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.