Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihostroj dnes hraje pod Eiffelovou věží

K poslednímu venkovnímu utkání Ligy mistrů nastoupí dnes Jihostroj České Budějovice v hlavním městě Francie - v Paříži. Do slavné evropské metropole odjel volejbalový tým pod vedením trenéra Jana Svobody již v pondělí.

Jihočeši se chystají ke svému závěrečnému utkání Ligy mistrů na palubovce soupeře. Po čtyřech utkáních v základní skupině už český vicemistr nemůže v této prestižní soutěži pomýšlet na postup do dalších bojů, šance na třetí místo a zároveň postup do Poháru CEV je ale stále ještě živá.

Do Paříže tým odcestoval v pondělí ráno. „Cesta nám trvala třináct hodin a proběhla bez komplikací. V úterý ráno měli hráči krátké protažení přímo v hotelu a od 18 hodin jsme absolvovali více než dvouhodinový trénink. V poslední době bohužel kluci moc šancí na trénování neměli, a tak se to částečně pokusíme dohnat tady. Buďto jsme hráli utkání, nebo byli na cestách. Dnes dopoledne od 11 do 12 hodin máme k dispozici ještě předzápasový trénink,“ uvedl manažer Jihostroje Stanislav Pochop, který je s týmem přímo na místě.

V prvním utkání proti Paris Volley na palubovce Jihostroje chyběl Pařížanům klíčový hráč Sidibe, který nastupuje na postu univerzála. Budějovice naopak v několika posledních utkáních postrádaly zraněného Kulihu.

„Kuliha je již plně k dispozici a s mužstvem naplno trénuje. Co se týká soupeře, tak i on má všechny hráče v pořádku, a to včetně hvězdy Sidibeho, za kterého u nás zaskakoval smečař Trommel,“ dodal ještě Pochop.

Utkání v Paříži začne dnes ve 20.30 hodin a je možné ho sledovat na webovém portálu Laola1.tv. Další zápas Ligy mistrů sehraje Jihostroj 18. prosince doma proti Budvě z Černé Hory, a to poprvé od 18 hodin.

Autoři

Štítky volejbal, Paris Volley, VK Jihostroj České Budějovice, Liga mistrů, Jihostroj, Eiffelova věž, Liga mistrů UEFA, Paris Saint-Germain FC, SK Dynamo České Budějovice, Jan Svoboda, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj dnes hraje pod Eiffelovou věží  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.