Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

EXKLUZIVNĚ: Postoupily do druhé ligy a hned se svlékly!

Sličné volejbalistky Hlincovky v loňské sezoně propluly krajským přeborem velmi snadno a zajistily si tak možnost bojovat v baráži o druhou ligu. To se jim povedlo a letos si zahrají třetí nejvyšší soutěž.

A protože výdaje klubů s postupem do vyšší ligy rostou přímo úměrně, rozhodly se proto upoutat pozornost sponzorů a fanoušků formou kalendáře.

Ale ne ledajakého kalendáře. Celý tým se nechal nafotit zcela nahý! „Tato soutěž je nejen časově a fyzicky, ale i finančně velmi náročná. Vzhledem k tomu, že liga se v Hlincovce hraje i v dorosteneckých kategoriích, je rozpočet klubu poměrně napjatý,“ vysvětluje trenérka Míša Medová.

Právě ta přišla s nápadem nafotit kalendář. Všechny hráčky souhlasily a na fotografie se společně svlékly. „Záměr je nejen se trochu zviditelnit a přilákat tak na naše domácí zápasy více fanoušků, ale i oslovit potenciální sponzory, kteří by byli ochotni, byť i malou částkou, přispět našemu snažení,“ vysvětluje koučka Hlincovky.

„Pro naše nafocení jsme oslovily fotografku Radku Kročkovou z krumlovského ateliéru Photo by Radka. Ze začátku jsme byly všechny velmi statečné, ale jakmile se blížil termín focení, všichni značně znervózněli. Nutno podotknout, že focení probíhalo v příjemné a veselé atmosféře a všechny ostych velmi rychle přešel,“ popisuje netradiční kroky Míša Medová.

V ateliéru strávily volejbalistky s fotografkou téměř pět hodin. A výsledek jejich společné snahy můžete na vybraných snímcích posoudit sami! smiley

Zájemci o tento netradiční kalendář na rok 2013, kde bude celkem třináct fotografií, mohou kontaktovat tým Hlincovky na e-mailové adrese hlincovkazeny@seznam.cz.

Foto: Radka Kročková, Photo by Radka

Autoři

Štítky Hlincovka, volejbalistky, kalendář, nahé, dívky, ženy, krajský přebor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EXKLUZIVNĚ: Postoupily do druhé ligy a hned se svlékly!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.