Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihostroj veze z Ostravy tři body

Před kamerami České televize hráči Jihostroje nezaváhali a dovezli z Ostravy plný počet bodů. Hráčem utkání byl vyhlášen Peter Ondrovič.

Ze začátku utkání se hráči Jihostroje nemohli trefit do servisu a díky častým chybám umožnili domácímu týmu se ujmout vedení. To však netrvalo dlouho a do koncovky úvodní sady vstoupili hosté již s bodovým náskokem a dotáhli první set do vítězného konce.

I druhý set začal vyrovnaně.  Hráči Jihostroje ale vypadli z rytmu a domácí se ujali výrazného vedení 20:13. Trenér Jihočechů René Dvořák vystřídal většinu sestavy, ale ani nováčci na hřišti nedokázali stav utkání obrátit a zápas se tak vyrovnal na 1:1 na sety.

Jihočeši se výrazně zlepšili na příjmu a začátkem třetího setu doslova trhali obranu hostů. Utekli domácím až na rozdíl deseti bodů na stav 16:6. Výrazné vedení udrželi až do konce setu a deklasovali domácí 25:12.

I poslední sada se nesla v podobném duchu jako první dvě. Týmy se přetahovaly o každý míč v podstatě až do koncovky. Tam hosté trochu více zabrali a drželi si průběžně tříbodový náskok, který již nepustili. Jihostroj získal v Ostravě tři body. 

VK Ostrava – VK Jihostroj České Budějovice   1:3 (-22, 17, -12, -20)

Autoři | Foto VK Jihostroj

Štítky Jihostroj, Ostrava, volejbal, výhra, Česká televize, Peter Ondrovič, VK Jihostroj České Budějovice, Volejbalový klub Ostrava

Jihostroj veze z Ostravy tři body  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.