Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zahráli si plážový volejbal a podpořili Bazalku

Téměř čtyřicet tisíc korun vynesl českobudějovickému centru Bazalka turnaj v plážovém volejbale. Do této sportovní Benefice pro Bazalku se pod vysokými sítěmi na písku v E.On Beach aréně na sídlišti Vltava zapojilo celkem jedenáct tříčlenných smíšených týmů, jejichž hráči a hráčky si s obrovskou chutí zasportovali. A přitom podpořili léčebné rehabilitace pro klienty Bazalky.

Sedmý ročník charitativního beach volejbalového turnaje Benefice pro Bazalku přinesl českobudějovickému dennímu a týdennímu stacionáři pro děti s kombinovaným postižením z celého Jihočeského kraje nádherných 38 400 korun.

Do turnaje se přihlásilo jedenáct tříčlenných smíšených týmů. Všichni hráli naplno a nechali na kurtu všechno. Ani letos na charitatním turnaji nechyběli hokejisté Motoru, pro které byl volejbal v průběhu náročné letní přípravy zpestřením. Trojice mladíků Petr Kváča, Jakub Doktor a Ondřej Kachyňa si turnaj užili. „Bavilo nás to. Rádi jsme pomohli dobré věci," komentoval jeden ze tří zástupců Motoru Jakub Doktor.


Hokejisté Motoru Petr Kváča, Jakub Doktor a Ondřej Kachyňa si charitativní turnaj v plážovém volejbale užili. Zdroj: hcmotor.cz.

V našlapané volejbalové konkurenci to měli ale hokejisté těžké. „Výsledkově se nám úplně nedařilo. Snažili jsme se dobře pohybovat, ale v rukách to není. Musíme potrénovat,“ usmíval se bojovný útočník Doktor po skončení charitativní akce.

Letošní výtěžek tradičního turnaje bude použit na financování léčebné rehabilitace pro klienty Bazalky. „Děkujeme všem účastníkům za jejich skvělé výkony a atmosféru a všem sponzorům, kteří se na akci podíleli. Osobně přišli podpořit benefici i bazalčí patroni Jakub Smrž a Aleš Kotalík," děkovala Martina Koudelková z Centra Bazalka v Českých Budějovicích.

Autoři | Foto Centrum Bazalka

Štítky sport, charita, benefice, beach volejbal, hokejista, Bazalka, České Budějovice, plážový volejbal, E.ON, Madeta Motor České Budějovice, Vltava, volejbal, Petr Kváča, Jihočeský kraj, Aleš Kotalík, Jakub Smrž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahráli si plážový volejbal a podpořili Bazalku  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.