Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Trénink reprezentace sledovalo přes dva tisíce diváků!

Pondělní otevřený trénink českého národního týmu na Střeleckém ostrově proběhl za velkého zájmu fanoušků. Východní tribuna stadionu byla prakticky zaplněná a tréninku tak přihlíželo více než dva tisíce fanoušků!

Příchozí fanoušci viděli v akci všechny české fotbalisty. Největšího potlesku se prakticky při každém povedeném zákroku dočkal gólman Chelsea Petr Čech, příznivci obdivovali také například Tomáše Rosického nebo Tomáše Sivoka. Pouze lehký výklus absolvoval útočník Milan Baroš, kterého trápí bolavý prst na noze. Dle slov kouče Michala Bílka by měl být ale v úterý připraven nastoupit.

Na předzápasové tiskové konferenci pochopitelně trenér českého nároďáku potvrdil, že cílem pro úterní zápas bude vítězství. Prostředí na Střeleckém ostrově si pochvaloval mimo jiné i kapitán českého týmu Tomáš Rosický. "Prostředí v Českých Budějovicích vůbec nepoznávám. Naposledy jsem tady byl před více než deseti lety se Spartou a ten stadion je nyní úplně jiný. Je tady příjemné fotbalové prostředí, nemáme s ničím žádný problém a pevně věříme, že v úterý Lichtenštejnsko porazíme a získáme tři důležité body," řekl kapitán českého týmu.

Štítky Střelecký ostrov, Tomáš Rosický, Chelsea FC, Petr Čech, Milan Baroš, Tomáš Sivok, Michal Bílek, SK Dynamo České Budějovice, AC Sparta Praha, Lichtenštejnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trénink reprezentace sledovalo přes dva tisíce diváků!  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.