Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tenisová škola nabírá mladé talenty

S novým školním rokem přichází rozhodování o tom, jaký kroužek budou vaše děti navštěvovat. Pokud uvažujete o sportovním zaměření, podívejte se na nabídku budějcké tenisové školy.

Tenisový klub má v Českých Budějovicích více než stoletou tradici. Celoročně nabízí služby pro širokou veřejnost, ale i kurzy a kempy pro děti. V areálu tenisové klubu se nachází deset antukových dvorců a jeden asfaltový. K dispozici je také pevná hala s povrchem Decoturf. Každý zájemce si zde může pod dohledem profesionálních trenérů zdokonalit svou tenisovou techniku.

Kurzy tenisové školy jsou vhodné pro děti již od 5 let. Pod vedením zkušených trenérů si děti osvojí základy tenisu. Kurzy mohou navštěvovat jednou nebo dvakrát týdně. Na trénink potřebují pouze sportovní oblečení a vhodnou sálovou obuv. Veškeré tenisové náčiní si zapůjčí na místě.

Nábor do tenisové školy se koná ve středu 3. září 2014 od 17 hodin v areálu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice, na Vltavském nábřeží 1. Kurzy pro děti odstartují v pondělí 15. září 2014.

Pokud máte zájem a chtěli byste své děti do tenisové školy přihlásit, zašlete přihlášku na e-mail info@teniscb.cz. Více informací naleznete na www.teniscb.cz.

Na mladé tenisové naděje se již těší celý trenérský tým.

PR text

Štítky LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice, tenisový klub, nábor, tenisté, tenis, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenisová škola nabírá mladé talenty  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.