Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Profesionální i amatérští tenisté si v Táboře od prosince užijí novou nafukovací halu

PR článek

Nadcházející zimní sezona nabídne milovníkům tenisu v Táboře obrovskou novinku. Tenisové centrum Tábor si totiž pro hráče a příznivce tohoto sportu připravilo zbrusu novou a nejmodernější čtyřplášťovou nafukovací halu.

Hala na tři kurty s antukovým povrchem je určena především pro mládežnické turnaje Českého tenisového svazu a pro děti z klubu Tenis Tábor a LTC Tábor 1903. Ve volných termínech je ale plně k dispozici široké veřejnosti. Díky dlouhé provozní době od 8:00 do 22:00 hodin si jistě hru užije každý. A pokud svůj tenisový match nestihnete v týdnu, můžete přijít i o víkendu. Otevírací doba je stále stejná.

Nezapomeňte si ale termín zarezervovat včas, o zimní sezonu bývá velký zájem. Ostatně, komu by se chtělo hrát  v mrazu venku, když může do zbrusu nové a vytápěné haly.

Hala má rozměry 53,50 x 36,50 metrů s výškou 9,5 metrů. Díky šíři, velikosti a výšce mají hráči k dispozici maximální komfort,” popisuje majitel František Ševčík. Hala je také vybavena nejmodernější izolací, antukový povrch je tedy suchý a komfortní pro hru. Díky propustnému plášti si při hře užijete i denní přirozené světlo. Vedle nafukovací haly sousedí další, pevná tenisová hala, která nabídne zákazníkům dostatečné zázemí.

Novou halu si návštěvníci mohou užít zhruba až do prvního dubnového týdne.

Foto tenistabor.cz

Štítky tenis, hala, Tábor, novinka, Český tenisový svaz, František Ševčík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Profesionální i amatérští tenisté si v Táboře od prosince užijí novou nafukovací halu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.