Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nevíte co o prázdninách pro své děti? Nabízí se tenisové kempy

Letní prázdniny jsou skoro za rohem, a pokud přemýšlíte o aktivitě pro své ratolesti, můžete je dát na kempy do LTC Tonstav-Service České Budějovice. Týdenní kemp je i pro začátečníky a je vhodný pro děti od pěti let.

I letos chystáme na prázdniny tradiční dětské týdenní tenisové kempy. První turnus startuje v pondělí 10. července a pokračovat se bude každý další prázdninový týden od pondělí do pátku. Kempy jsou vhodně pro děti od 5 let, pro úplně začátečníky i mírně pokročilé,“ upřesňuje ředitelka klubu LTC Tonstav-Service České Budějovice Eva Svobodová.

Náplň kempu je hodně bohatá a pod vedením profesionálních trenérů i zkušených vychovatelek. „Každý den se uskuteční tři hodiny tenisu a dále je připraveno spousta pohybových her a aktivit. Letos bude každý týden vždy tematicky zaměřen a k tomu budou směřovány všechny aktivity mimo tréninky.

Na závěr kempu se děti zúčastní mini turnaje. „Po prázdninách mnoho účastníků z těchto kempů pokračují v našem klubu v rámci tenisové školy. Pro děti je kromě výuky tenisu a zábavného programu připraveno samozřejmě i celodenní stravování a pitný režim, k zapůjčení jsou i tenisové rakety. Rodiče tak nemusí pořizovat žádné sportovní náčiní,“ dodala dále Svobodová.

V případě zájmu je možné děti přihlásit jak před prázdninami, tak i během nich. Více informací najdete na webu www.teniscb.cz či na info@teniscb.cz. Cena kempu je 3 000 korun.

Autoři | Foto archiv LTC Tonstav-Service České Budějovice

Štítky LTC, Tonstav-Service, tenis, kemp, léto, škola, České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte co o prázdninách pro své děti? Nabízí se tenisové kempy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.