Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Českobudějovické LTC uspořádalo celostátní turnaj mladšího žactva

První ze série zimních turnajů má za sebou budějcký tenisový klub LTC TONSTAV-SERVICE. Chlapecká část mladšího žactva nebyla příliš úspěšná, zatímco v dívčí části se jedna z domácích hráček radovala z vítězství ve čtyřhře.

Mezi chlapci mělo LTC dvojnásobné zastoupení. Jakub Kuba vypadl však už v prvním kole s Markem Houdkem po výsledku 3:6 a 3:6. Druhý zástupce Petr Hruška přes první kolo prošel, když porazil Samuela Nestávala 6:1 a 6:3. Jenže i jeho katem se stal o kolo později Marek Houdek. Podlehl mu 5:7 a 0:6. Vítězem se stal největší favorit Filip Horák z I. ČLTK Praha.

Ve čtyřhře spojil Hruška své síly s Janem Pilařem. V semifinále ale prohráli s dvojicí Havránek – Houdek. Pozdějšími vítězi, kteří ve finále porazili jiný pár s budějckým zástupcem. Konkrétně dvojici Jakub Kuba – Patrik Mojžíš.

Mezi dívkami mělo LTC pouze jednu hráčku. Tereza Mašková ale padla ve dvouhře už v prvním kole s Nikolou Procházkovou 3:6 a 4:6. I zde zvítězila největší favoritka, kterou byla Tereza Nejedlá ze Sportíku.

Náladu si Mašková zlepšila v deblu, kde se jí po boku Nely Hanzlíčkové povedlo vybojovat titul. Ve finále zdolaly Bohdalovou s Vrabcovou 6:4 a 6:3.

Další turnaj se v areálu LTC uskuteční od 28. 1. do 30. 1. Tentokrát půjde o oblastní přebory starších žákyň.

Štítky Petr Hruška, Tereza Mašková, Jan Pilař, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovické LTC uspořádalo celostátní turnaj mladšího žactva  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.