Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Smíšená družstva LTC mají za sebou další kolo. Tentokrát se střídavými úspěchy

Další zápasy mají za sebou tenisté českobudějovického LTC. Dospělým kategoriím se tentokrát nedařilo. Naopak ve skvělých výkonech pokračuje starší žactvo B, které nezaváhalo zatím ani jednou a tentokrát dokonce deklasoval svého soupeře 9:0.

Dospělému A-týmu se na domácích kurtech nezadařilo a Strakonicím podlehl nejtěsnějším možným rozdílem 4:5. „Strakonice byly favoritem. Úspěch jsme moc nepředpokládali, protože mají momentálně lepší tým než my,“ zhodnotil duel sportovní ředitel Vladimír Mikeš.

Ani dospělá rezerva body nepřivezla. Ta padla v Pelhřimově vysoko 2:7. „Naše béčko nemělo v Pelhřimově šanci. Jsou to mladí kluci, kteří hrají mužskou kategorii první rok,“ dodal Mikeš.

Naopak úspěšní byli dorostenci A, kteří zvládli svůj souboj s Jindřichovým Hradce, když zvítězili 6:3.

Zadařilo se i jejich kolegům z „béčka“. Ti doma zdolali Sezimovo Ústí stejným poměrem. „Byli jsme lepší a bylo to celkem jednoznačné,“ krátce shrnul výsledky Mikeš.

Svou první porážku zaznamenalo starší žactvo A, které nestačilo na Strakonice. Prohráli 4:5. „Tahle prohra mě mrzí. Mohlo to být lepší, ale bohužel,“ smutnil sportovní ředitel.

Zato rezerva staršího žactva pokračuje v suverénních výkonech a zvítězila i potřetí. „Béčko“ Strakonic zničilo 9:0! „K tomuhle zápasu není ani moc co říct. Jednoznačná záležitost,“ hodnotil.

Stejným poměrem zdemolovalo svého soupeře také mladší žactvo A. Deklasovaným týmem byl Humpolec.

Vůbec se ale nedařilo B-týmu mladšího žactva. V Plané nad Lužnicí prohrál 1:8.

„Celkově je to tak půl na půl. Nějaká výhra, nějaká prohra. Úplná spokojenost není,“ uzavřel Mikeš.

Tento víkend zajíždí dospělé „áčko“ na kurty táborského B-týmu. Českobudějovické dospělé „béčko“ čeká na domácích kurtech Třeboň. Doma bude hrát také dorost A, který se střetne s Pískem, dorost B zajíždí do Milevska. Starší žactvo A čeká doma Tábor B a „béčko“ staršího žactva nastoupí v Soběslavi. Mladší žactvo jede do Třeboně a B-tým bude čekat na domácích kurtech Jindřichův Hradec.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Vladimír Mikeš, Strakonice, Jindřichův Hradec, Třeboň, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smíšená družstva LTC mají za sebou další kolo. Tentokrát se střídavými úspěchy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.