Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Velká cena města Hluboká nad Vltavou.

Dvanáctý ročník tradiční jezdecké soutěže v parkuru – „Velká cena města Hluboká nad Vltavou“- proběhne ve dvoře Vondrov ve dnech 27. a 28. 8. 2011.

Akce, kterou pořádá klub Koně Vondrov  JTJ Holiday Horses Club Hluboká n.V., ve spolupráci s  Agriprodem, a.s. a městem Hluboká nad Vltavou, patří svou úrovní  k  nejlepším v regionu a každoročně se těší velkému zájmu jezdců i návštěvníků, kteří oceňují dobře připravené organizační zázemí soutěže i příjemné prostředí historického areálu dvora Vondrov.

V programu dvoudenní akce jsou skokové soutěže, rozdělené podle katagorií a také podle náročnosti skokových variant - kategorie S, ZL, L, dvoufázové skákání, volba překážek atd. Celkem je připraveno 9 soutěží.

Také letos nebude chybět  velmi atraktivní mimosoutěžní ukázka jezdecké zdatnosti - skok  přes kolmou zed´, dotovaný mimořádnou odměnou pro vítěze – tedy pro jezdce, který na koni zdolá nejvyšší kolmou překážku. Skok přes kolmou zeď je v programu předběžně naplánován na sobotu 27.8. od 17.00.

Hlavní soutěž závodů - Cena města Hluboká nad Vltavou, skoková soutěž stupně „ST*“ je v programu určena na neděli 28.8.
Autorem překážkových sestav je Zdeněk Krpela, který ve svém oboru patří k renomované kvalitě. Skokové kolbiště má travnatý povrch, opracoviště povrch pískový.

Podle informace Gabriely Kozákové, ředitelky soutěže, budou součástí parkurových závodů ve dvoře Vondrov také doprovodné programy, které přiblíží tradici jezdectví a jsou určeny  zejména dětem a mládeži. A letos poprvé připravili organizátoři pro návštěvníky akce trh staročeských řemesel, na kterém bude možné nejen vidět rukodělnou výrobu věcí ze dřeva, textilu, kůže a dalších materiálů, ale také si tyto výrobky koupit a podpořit tak rozvoj tradičních českých řemesel.

Štítky Hluboká nad Vltavou, soutěž, dvůr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká cena města Hluboká nad Vltavou.  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.