Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Roztleskávačky Hell´s Cheerleaders po roce tréninku zlaté

Hell´s Cheerleaders vybojovali prvenství na celorepublikové soutěži v cheerleadingu (roztleskávání) Spirit Cheer Cup 2011, která se konala na podzim minulého roku v Praze. V konkurenci sedmi týmů zvítězili v kategorii Theme Cheer Show Senior Coed s vystoupením Hell´s Army.

Tato kategorie je pro chlapce a dívky nad 15 let s cílem předvést sestavu s tancem a pyramidami, která je zaměřena na nějaké téma, kterému odpovídá choreografie, hudba i rekvizity. V tomto případě bylo zvoleno vojenské téma.

Hell´s Cheerleaders je relativně nový tým, který byl založen na podzim roku 2010, o to větším úspěchem je vítězství, kterého tým dosáhl po pouhém roce práce.

„Drobně upravenou vítěznou sestavu bude možné vidět například při maturitním plese ve středu 1. února na českobudějovickém Výstavišti v Zetku. O další cenné kovy pak budeme bojovat 12. a 13. května na Mistrovství České republiky v cheerleadingu, které se bude konat opět v Praze,“ uvedla trenérka Veronika Rašková.

Napsala Ing. Veronika Rašková, Hell´s Cheerleaders

Štítky Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roztleskávačky Hell´s Cheerleaders po roce tréninku zlaté  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.