Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Od soboty můžete na Lipně poměřit síly s olympioniky

V sobotu zahájil starosta obce Lipno nad Vltavou Zdeněk Zídek společně s Kateřinou Neumannovou a Martinem Doktorem devítidenní akci Lipno Sport Fest.

Společnost Lipensko zorganizovala první ročník sportovního festivalu, který v devíti dnech nabízí sportovní aktivity pro profesionální i amatérské sportovce, pro rodiny s dětmi i seniory.

„Na své si až do 26. srpna v Lipně přijde úplně každý, ať už sportovec či jen fanoušek dobré kultury,“ řekl Zdeněk Zídek, starosta obce Lipno nad Vltavou, který festivalu udělil svou záštitu.

Díky festivalu přijede na Lipno i několik známých sportovců, jakými jsou například Kateřina Neumannová, Martin Doktor, Aleš Valenta, Roman Šebrle či Karel Lavický.

Tito všichni se účastníkům festivalu podepíší během připravovaných autogramiád, ale i si zasportují a předvedou svou kondici.

„Těšit se mohou návštěvníci například na běh Kateřiny Neumannové a Karla Lavického po schodišti na Stezku korunami stromů,“ řekla Jitka Fatková z pořadatelské společnosti Lipensko.

Tisková informace

Štítky Lipno Sport Fest, zahájení, olympionici, Zdeněk Zídek, Lipno nad Vltavou, Vodní nádrž Lipno, Kateřina Neumannová, Martin Doktor, festival, Karel Lavický, Roman Šebrle, Aleš Valenta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od soboty můžete na Lipně poměřit síly s olympioniky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.