Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nejlepší čeští muaythai zápasníci se sešli v českobudějovické Gerbeře

Minulou neděli se v Gerbeře uskutečnilo 7. kolo Mistrovství České republiky v muaythai. Zápasů se účastnili nejen čeští bojovníci, ale také cizinci. Celým dnem provázel světoznámý herec z filmů pro dospělé Robert Rosenberg, který se bojovým sportům věnuje již léta. Program odstartovala hymna muaythai a šlo se na věc.

Kvůli náročnosti mistrovství a počtu závodníků byly postaveny dva ringy. Malý ring byl určený pro dětské kategorie, velký pro kategorii juniorů, žen a mužů. První zápas obstarali chlapci do 10 let a nutno podotknout, že se ani v těchto nejmladších kategoriích nikdo nešetřil.

Dva zápasy měla v programu Eliška Pelechová, mladá závodnice z domácího týmu Gladitors Gym České Budějovice. Oba zápasy vyhrála a připsala si tak cenné body a zkušenosti.

„Myslím, že jsem nic moc nepředvedla. Určitě jsem mohla bojovat lépe. V prvním zápase jsem se šetřila a dělala jen to, co mi stačilo na výhru. Druhý zápas pro mě byl důležitější. První soupeřka byla sice o deset kilo těžší, ale druhá o dost zkušenější. Navíc jsem se s ní potkala v ringu již potřetí,“ zhodnotila svá vystoupení Eliška.

V ringu se z domácího týmu Gladiators Gym předvedl ještě Marek Syrový, Václav Kaiser, Marek Jirka, Jan Lukš a Vlastimil Bařinka. V dětské kategorii to byl Kryštof Ševčík, Filip Novák, Denis Novák, Ladislav Kohout a Petr Vrba.

 

Mistrovství České republiky v muaythai

Středa, 25. února 2015, 09:00

Mistrovství České republiky v muaythai v českobudějovické Gerbeře
Mistrovství České republiky v muaythai v českobudějovické Gerbeře

Štítky muaythai, Gerbera, České Budějovice, Mistrovství České republiky, Robert Rosenberg, Česko, Filip Novák, Vlastimil Bařinka, Václav Kaiser

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší čeští muaythai zápasníci se sešli v českobudějovické Gerbeře  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.