Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Když Velikonoce, tak na tanečním parketu

Velikonoce? Mazance, beránek, sekaná? Tanec kolem plotny? Ale ne, mnohem lepší je skutečný tanec, a to ne jen tak obyčejný, ale přímo mistrovský. Dopřát si ho můžeme tuto neděli v budějcké Sportovní hale, kde se koná Mistrovství jižních Čech v tanci.

Ve víru tanečních rytmů, kroků, otoček i vášně se v neděli ocitnou taneční páry, které budou soutěžit ve společenských a latinsko-amerických tancích.

Mistrovství pořádá Český svaz tanečního sportu ve spolupráci s Jihočeskou divizí ČSTS, Statutárním městem České Budějovice a agenturou K.A.P. Záštitu nad soutěží převzali Jiří Zimola, hejtman Jihočeského kraje, a Juraj Thoma, budějcký primátor.

Taneční páry budou soutěžit v odstupňovaných kategoriích dětí, juniorů a dospělých. Těšit se můžeme na valčík, tango, waltz, rumbu, ča-ču a další tance.

Tradiční jihočeská taneční soutěž začíná v budějcké Sportovní hale v neděli 31. března v 9 hodin a pořadatelé ve své pozvánce doufají, že bude soutěž zastoupena diváky neméně početně jako tanečními páry.

Budějcká Drbna ještě neví, jestli se nechá vyzvat k tanci, a když, tak jestli na polku nebo tango, ale určitě ví, že vám o průběhu soutěže přinese informace.

Štítky Mistrovství jižních Čech v tanci, Sportovní hala České Budějovice, Velikonoce, tanec, Jihočeský kraj, soutěž, Jiří Zimola, Juraj Thoma, Český svaz tanečního sportu, České Budějovice, Drbna.cz, sportovní hala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když Velikonoce, tak na tanečním parketu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.