Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Devítidenní Lipno Sport Fest osloví děti i dospělé

Od 17. do 25. srpna bude Lipno nad Vltavou hostit druhý ročník akce s názvem LIPNO SPORT FEST, akci nabitou sportem a kulturou.

Návštěvníci Lipna se budou moci po celých devět dní zdarma účastnit kurzů in-line bruslení, plavání či windsurfingu, budou si moci zaběhat, objet Lipno na kole či si vyzkoušet paddle board. Bohatý kulturní program pak osloví jak děti, tak i dospělé.

Po úspěšném loňském ročníku si i letos budou moci návštěvníci Lipna obohatit pobyt aktivním sportem a kulturou. Každý si bude moci pod dohledem odborníků zaběhat, zdokonalit techniku in-line bruslení nebo třeba naučit se na windsurfingu. A to vše zcela zdarma.

LIPNO SPORT FEST začne o víkendu závodem dračích lodí a Mistrovstvím České republiky v olympijském triatlonu a končit bude další víkend Salomon Trail Running Cupem, Mistrovstvím České republiky v jachtingu a v dálkovém plavání.

Akce, která je připravena skutečně pro všechny, pro ty nejmenší až po ty starší, pro sportovce profesionální i rekreační, se bude konat celých devět dnů převážně v prostorách pláže pod Aquaworldem Lipno.

Na sportovní aktivity bude vždy v odpoledních a večerních hodinách navazovat kulturní program, v podobě dětských divadelních představení nebo i večerních koncertů. Například v sobotu 17. srpna vystoupí kapela Laura a její tygři a v sobotu 24. srpna legendární Ivan Hlas.

V pátek si pak budou moci návštěvníci Lipna užít bombastickou laserovou show Vltava žije - Živly - projekci do velkoplošné vodní stěny, laser show, flyboards neboli letce na vodě a také výpravný ohňostroj doprovázený hudbou.

Více informací k programu najdete ZDE.

Tisková zpráva

Štítky Lipno Sport Fest, Lipno nad Vltavou, Vodní nádrž Lipno, sport, Česko, olympijské hry, Ivan Hlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devítidenní Lipno Sport Fest osloví děti i dospělé  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.