Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

České Budějovice v sobotu hostí ligu v boxu. Přijede až 90 bijců

Sport Hotel České Budějovice hostí od sobotní 11. hodiny ligovou soutěž, na které se představí mládež, ženy i muži. Celodenního turnaje se zúčastní boxeři z pěti jihočeských klubů a řada dalších borců přijede z týmů ve středočeské oblasti.

Pořadatelem turnaje je Box Club Táty Němce České Budějovice. „Aréna pro zápasy bude připravena ve Sport Hotelu, který zájemci naleznou vedle areálu Sportovního klubu policie,“ uvedl tajemník boxerského klubu Milan Beneš.

Budějcké oblastní kolo je pořádáno v rámci České národní ligy. „Boxerské soutěže se konají v republice ve čtyřech částech. My patříme do středočeské oblasti,“ dodal Beneš s tím, že se rozkládá až k městům Třeboň, Trutnov, Sokolov a Jičín.

Česká národní liga je druhá nejvyšší soutěž a nabídne atraktivní zápasy. Vstupné je 60 korun. K vidění budou utkání školní mládeže, kadetů, juniorů, žen i mužů, kteří startují bez přileb. „Předpokládáme, že přijede kolem devadesáti boxerů. Bude to zajímavý boxerský maraton. Konec turnaje bude kolem 19. hodiny,“ upřesnil Milan Beneš.

Z jihočeských klubů dorazí boxeři z SK Boxing České Budějovice, SK Box Třeboň, BC Český Krumlov a BC Tábor. Chybět nebudou zástupci pořádajícího oddílu. Mezi školní mládeží nastoupí i domácí Dominik Princ, který před dvěma týdny obhájil titul vicemistra České republiky.

Česká národní liga v boxu

Úroveň: Česká národní liga (druhá nejvyšší soutěž)
Kategorie: školní mládež, kadeti, junioři, ženy, muži
Kde: Sport Hotel České Budějovice, Jiráskovo nábřeží 2802/23a
Kdy: sobota 28. února 2015 (11:00 - 19:00)
Vstupné: 60 Kč

Štítky box, Česká národní liga, oblastní kolo, Box Club Táty Němce České Budějovice, České Budějovice, soutěž, boxer, Milan Beneš, Třeboň, Česko, Trutnov, Sokolov, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České Budějovice v sobotu hostí ligu v boxu. Přijede až 90 bijců  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.