Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějcké tanečnice z NG Dance Crew zažily úspěšný víkend

Novými trofejemi se může po uplynulém víkendu pochlubit budějcká taneční skupina New Generation Dance Crew, která se zúčastnila dvou regionálních kol v Jindřichově Hradci a Českých Budějovicích.

Oba dny byly nabité úžasnou atmosférou nejen díky divákům, kterých se sešlo opravdu mnoho, ale i zásluhou poroty a samotných soutěžících. Konkurence byla veliká, a proto se choreografie trénovaly několik týdnů.

Skupina NG Dance Crew soutěžila se šesti choreografiemi v různých kategoriích. Nejmenší soutěžící dětičky se svou choreografií Panda Skills získaly dvě zlaté, v juniorské kategorii soutěžily dvě choreografie - African life obsadila první místo v sobotu i v neděli, Bubble Blower získala stříbro.

V hlavní věkové kategorii měli Budějčáci účastníky ve třech různých kategoriích a každá získala zlatou medaili hned dvakrát (v sobotu i v neděli) díky choreografiím Street Skills, Like This i Choreo 11.

Všechny choreografie připravila Danča Kupčáková se svými lektory Nikčou a Míšou, Klárkou a Barčou, Luckou a Nikčou i Alex a Zizoe.

Po tomto regionálním kole tanečnice čeká další postupová soutěž na mistrovství Čech, kde zabojují o nejlepší umístnění.
NG Dance Crew je taneční skupina z Českých Budějovic věnující se pouze hip hopovým stylům, které vyučují zkušení lektoři. Skupinu navštěvují děti ve věku od pěti let, mládež i dospělí.

Hlavní choreografkou a duší skupiny je Danča Kupčáková, která má na svém kontě mnoho republikových a mezinárodních úspěchů jako účastník soutěží i v roli choreografky se svými svěřenci.

Cílem této skupiny je naučit děti mít vztah k pohybu propojený s hip hopovou hudbou, účastnit se soutěží, divadelních představení a letních soustředění s pozvanými lektory i z ciziny.

Tisková zpráva

Štítky New Generation Dance Crew, České Budějovice, taneční skupina, choreografie, Jindřichův Hradec, taneční soubor, tanečník, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké tanečnice z NG Dance Crew zažily úspěšný víkend  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.