Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Budějčáci prolili litry potu, rozhýbal je den plný sportu

Kdo chce opravdu sportovat a něco dělat, čas si vždycky najde. Výmluvy, že v Budějcích není dost možností, jsou skutečně jen prázdné řeči. V neděli se o tom mohli přesvědčit návštěvníci Nákupního centra Géčko, kde probíhal již druhý ročník Fit Day.

Celý program začal Polar Indoor Cycling marathonem, které se zúčastnil mimo jiné i asistent trenéra volejbalového Jihostroje Stanislav Pochop. Všichni makali na kolech dohromady 122 minut.

Někteří jeli poctivě podle pokynů instruktora, jiní si nasadili svoje vlastní tempo. Do cíle ale dorazili všichni. Odměnou jim byl jeden celodenní vstup do Fitness 14, poukaz na nákup v Géčku a spousta dalších cen.

„Dnešní maraton byl báječný, ostatně jako vždy. Vzhledem k tomu, že poslední rok chodím do Fitness 14, které podobné akce pořádá, poměrně často, tak jsem věděla, do čeho jdu. Představili se nám téměř všichni instruktoři. Daniel Fekl, Ladislav Boška, Ivana Skříčilová a Lenka Kadlecová nám dali pořádně do těla, zejména Dan celý marathon zakončil tím nejnáročnějším, co ve spinningu je - fixy, sprinty a pořádnými kopci,“ prozradila Budějcké Drbně jedna z nadšených cyklistek Anika Rychlíková.

Po marathonu, kdy se zapotili snad i diváci, následovalo představení Fitness 14. Na výběr toho bylo skutečně hodně a snad každý přihlížející si při nedělním Fit Day na chvíli řekl, že musí začít cvičit - TRX, Zumba, piloxing, jumping, bosu, MTV Dance nebo Pump.

Poté přišli na řadu instruktoři Fight Clubu České Budějovice, kteří předvedli ukázky jumpingu, ADK nebo bosu. Jako poslední vystoupily slečny z tanečního studia Juicy Berry. Ty zatančily zumbu, pole dance nebo street dance.

Po těchto tanečních vystoupeních měl každý přítomný lepší náladu a chuť si taky trsnout. Když na úplný závěr vystoupil miláček publika Jesus s tanečními kroky salsy, všechny přítomné dámy se mohly roztéci.

Aby ale nezůstalo jen u něžných ladných tanečků, přišli na pódium čeští fitness reprezentanti - Milan Špingl za silový trojboj a benchpress, Lukáš Osladil za profesionální kulturistiku do 212 liber a Tomáš Bureš, trenér české reprezentace Svazu kulturistiky a fitness České republiky, za kategorii Open.

Že zvedání činek není jen mužská záležitost, předvedla reprezentantka v silovém trojboji, benchpressu a bodyfitness Jana Hrabalová - Špinglová. Tahle statná blondýnka minulý týden získala první místo na mistrovství republiky v benchpressu a uzvedne až dvě stě kilogramů.

Fit Day v budějckém nákupním centru Géčko

Úterý, 19. března 2013, 11:20

Pole dance
Fit Day v budějckém nákupním centru Géčko

Štítky Fit Day, NC Géčko, Fitness 14, sportovní den, České Budějovice, Nákupní centrum Géčko, sport, Jihostroj, G.cz, Tomáš Bureš, Lukáš Osladil, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčáci prolili litry potu, rozhýbal je den plný sportu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.