Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jindřichohradečtí basketbalisté si připsali další výhru. S přehledem porazili Vyšehrad

V prvním domácím utkání se proti jindřichohradeckým basketbalistům postavil tým Sokol Vyšehrad. Zápas byl už od začátku jednoznačně v režii domácích, z čehož se radovala i slušně zaplněná Městská sportovní hala. Fio basket se pátečním zápase může odškrtnout další výhru.

Ani pozdní čas zápasu neodradil fanoušky jindřichohradeckých basketbalistů. Už od prvních minut mohlo zhruba 350 fanoušků, kteří se přišli na zápas do Městské sportovní haly podívat, sledovat jednoznačný zápas. 

Sestavu jindřichohradeckých basketbalistů tentokrát doplnil do Kolína hostující Jiří Šoula, který se po operaci kotníku vrací do plného zápasového nasazení „na dvou frontách“.

„Zápas jsme odehráli ve vysokém nasazení. I když tam samozřejmě chyby byly, zejména v druhé čtvrtině. Ještě musíme zapracovat na kvalitě naší obrany, protože toto by extraligový celek rozhodně trestal a my vzhledem k našim cílům musíme přemýšlet tímto směrem," řekl po výhře trenér Jindřichova Hradce Karel Forejt.

Dnes čeká hráče přátelské utkání v Rakouském Welsu.

Foto Facebook Basket Fio banka Jindřichův Hradec | Zdroj bkjh.cz

Štítky basketbal, Jindřichův Hradec, výhra, KNBL, první liga, basketbalista, Sokol Vyšehrad, Fio banka, Karel Forejt, Kolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jindřichohradečtí basketbalisté si připsali další výhru. S přehledem porazili Vyšehrad  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.