Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Žraloci bojují v semifinále extraligy. A chtějí medaile

PR článek

Mužský i ženský A-tým softbalového klubu Žraloci Ledenice postoupil do semifinále extraligy. O víkendu se hraje na jihu Čech a oba týmy mají za cíl finále.

Ledenice zažily velký úspěch již v uplynulé sezoně. Ženy vyhrály titul, muži byli vicemistři extraligy. Dívčí složka skončila letos po základní části na 4. místě a do semifinále se Jihočešky musely probojovat přes čtvrtfinálové bitvy s Tempo Praha. V semifinále hrají s dalším pražským celkem Eagles.

Semifinálová série začala již o minulém víkendu. V Praze holky po velmi dramatickém průběhu vyhrály 1:0 a v domácím prostředí na to navázaly vítězstvím 7:0,“ řekla prezidentka klubu Hana Korčáková.

Ledenické softbalistky vedou před víkendovým pokračováním semifinále již 2:0 a k postupu jim stačí jediná výhra. Série pokračuje až na svátek 28. září v Praze. Pokud by Jihočešky prohrály, bude se hrát o víkendu v Ledenicích (29. září).

Muži dokázali základní část extraligy ovládnout a na do play-off naopak zasáhnou až v semifinále. Po čtvrtfinálových bojích si hráči Ledenic vylosovali jako soupeře Tempo Praha, které po základní části skončilo těsně na třetím místě. „Série začne tuto sobotu v Ledenicích. Hrát se bude od 15 hodin,“ zve na utkání prezidentka.

„Tajný“ cíl klubu je dostat se na nejvyšší příčky a ještě tak vylepšit loňskou skvělou jízdu.

Autoři | Foto archiv Žraloci Ledenice

Štítky Žraloci Ledenice, softbal, play-off, extraliga, semifinále, Ledenice, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žraloci bojují v semifinále extraligy. A chtějí medaile  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.