Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Budějčtí ragbisté zvou na šišatý dětský den

Budějcký ragbyový tým si na svátek dětí, který každoročně připadá na 1. června, připravil pro malé sportovce již třetí ročník šišatého dětského dne. Děti si v rámci programu vyzkouší různé ragbyové aktivity a budou soutěžit o odměny. Se šišatým míčem se budou moci seznámit v areálu ZŠ Bezdrevská od 15 hodin.

V areálu hřiště u ZŠ Bezdrevská bude na dětské návštěvníky čekat několik stanovišť, kde si vyzkouší i některé z ragbyových aktivit, jako je hod ragbyovým míčem na cíl, narážení do polstrovaného tréninkového válce nebo si mohou zkusit jednu z bezkontaktních forem ragby – takzvané tag-rugby. Užijí si různých soutěží a zasloužených odměn.

„Základním smyslem tohoto dětského dne je samozřejmě zábava a radost dětí, nicméně naší snahou je i představit ragby zejména dětem a jejich rodičům. Aktuálně máme napříč dětskými kategoriemi okolo 40 malých hráčů a hráček ve věku 5-16 let a rádi bychom naše mládežnické řady ještě rozšířili,“ vysvětlil sekterář RC České Budějovice Filip Tomíček.

Šišatý dětský den se koná 1. června 2018 od 15 do 19 hodin na hřišti ZŠ a ZUŠ Bezdrevská na sídlišti Vltava (Bezdrevská 1036/3).   
Více informací na facebookové události této akce.

Tisková zpráva

Štítky ragby, dětský den, událost, hry, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčtí ragbisté zvou na šišatý dětský den  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.