Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějčtí prvoligoví ragbisté hostí soupeře z pražských Petrovic

Prvoligoví ragbisté z Budějc mají na programu další nelítostnou bitvu o důležité body. V ní určitě budou chtít napravit prohru z minulého kola. V neděli 6. května od 14:00 hodin se utkají se soupeřem z pražského RK Petrovice a budou mít výhodu domácího prostředí.

Ragbisté RK Petrovice patřili v minulosti mezi extraligové týmy a s RC České Budějovice se herně poprvé setkali v loňské sezoně, kdy budějčtí borci vážili cestu do českého hlavního města.

I přes ztrátu dvou klíčových hráčů první řady, kteří opustili pro zranění herní plochu, ne příliš vhodný, rozbahněný terén a počáteční herní nepohodu v mužstvu se našemu týmu povedlo z Prahy odvézt vítězství 39:15 a čtyři body do tabulky,“ připomněl poslední vzájemný duel nedělních soupeřů sekterář RC České Budějovice Filip Tomíček. 

Jestli se budějckým ragbistům podaří výhru zopakovat, zájemci na vlastní oči uvidí v neděli 6. května od 14:00 hodin na hřišti v areálu sportovišť Jihočeské univerzity v ulici Na Sádkách nedaleko Kauflandu. „Přijďte se podívat a zafandit. Bude to určitě hodně zajímavé utkání. Jste všichni srdečně zváni,“ láká na nedělní ragbyový duel Tomíček.

Autoři | Foto RC České Budějovice

Štítky sport, ragby, první liga, zápas, Petrovice, České Budějovice, ragbista, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Kaufland, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčtí prvoligoví ragbisté hostí soupeře z pražských Petrovic  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.