Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Softbalistkám Ledenic na prestižním turnaji útok na medaile nevyšel

Hráčky softbalového oddílu Žraloci Ledenice se díky výsledkům z uplynulé sezony nominovaly na těžký turnaj do Itálie. V konkurenci evropské špičky skončily Jihočešky na 6. místě.

Poměřili jsme své síly s nejlepšími týmy na Evropském poháru vítězů poháru, který se konal v italské Casertě. Ledenický tým se turnaje této úrovně účastnil vůbec poprvé, a to díky výsledkům z minulého roku, které předvedl v extralize a Poháru České softballové asociace,“ uvedl trenér Aleš Pavel.

V konkurenci 12 týmů skončily Ledenice v první polovině na 6. místě. „Cílem ale byl útok na medailové pozice. Nakonec i pro zranění některých hráček během turnaje se to nepovedlo. Holky však předvedly vyrovnané boje i proti těžkým soupeřům z Holandska a Itálie,“ dodal Pavel.

Ledenický tým se v Evropě neztratil a pro další turnaje ukázal sílu. V současnosti je však pro tým priorita extraliga. Po 25 zápasech jsou Jihočešky na druhém místě s bilancí 20 výher a 5 porážek. Na první Joudrs Praha ztrácejí tři body.

Autoři | Foto archiv Žraloci Ledenice

Štítky Žraloci Ledenice, softball, turnaj, Ledenice, Itálie, Česká softballová asociace, Nizozemsko, Evropa, SK Joudrs Praha, Caserta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Softbalistkám Ledenic na prestižním turnaji útok na medaile nevyšel  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.