Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silvestrovský běh v Borovanech slaví 15. ročník. Zítra končí registrace

Běžecký závod pro širokou veřejnost popatnácté uspořádají na konci roku karatisté z oddílu Tameshi-wari Borovany. Přijít si zaběhat mohou opravdu všichni – kategorie budou vypsány pro děti do dvou let až po dospělé mazáky. Hlavní trať E.ON Silvestrovského běhu měří pět kilometrů.

Tuto sobotu se v Borovanech na Českobudějovicku uskuteční 15. ročník E.ON Silvestrovského běhu, který je určen zejména rekreačním a amatérským běžcům. „Závod bude pro všechny věkové kategorie a přijít může opravdu kdokoliv. Tratě jsou připravené jak pro dospělé od 15 let, tak i nejmenší děti do dvou let,“ říká ředitel závodu Michal Heřman.

Důležité pro případné zájemce je, že registrace je možná pouze předem online přes formulář na stránkách http://bit.ly/SB_2k16. A to do 30. prosince do 12:00.

Startovné pro hlavní závody (až 5150 metrů – podle počasí) činí 50 korun. Mládež do 14 let a děti neplatí. Tratě pro mladší 14 let povedou po hřišti s umělým povrchem. Dospělí od 15 let poběží po asfaltových cestách (v silničním provozu).

Prezence dětí a mládeže proběhne od 8:10 do 8:30 v Restauraci U hřiště. Starty kategorií budou od 8:35. Prezence pro dospělé (kategorie od 15 let) proběhne v čase 9:45 – 10:00. Start pak bude v 10:10. „V kategoriích od 15 let dostanou ceny tři nejlepší. Odměněny budou také všechny děti,“ dodal Heřman.

V roce 2015 se na trať závodu vydalo 118 běžeckých nadšenců. Budějcká Drbna je hlavní mediální partner běhu a ze závodu přinese nejen výsledky, ale i fotogalerii.

Foto Michaela Votrubová

Štítky Borovany, E.ON, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvestrovský běh v Borovanech slaví 15. ročník. Zítra končí registrace  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.