Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chybějící tým na Yauwais Cupu zaplní Argentinci na hostování

Turnaj v pěti sportech pořádají zítra v Ledenicích a zúčastní se ho 20 týmů. Hrát se bude fotbal, volejbal, tenis, nohejbal a speciální disciplína je stání na kloubnících.

Předchozí tři turnaje vyhrál tým Miláčků, který se po hattricku vzdal účasti. Mezi největší favority turnaje tak bude patřit mužstvo Jupíků, které v roce 2015 i 2014 skončilo druhé.

Turnaj je pro čtyřčlenné týmy a hrát se bude v ledenickém sportovním areálu od 8 hodin. Konec bude záviset na počtu zápasů v play-off. „Předpokládáme konec mezi 18. a 19. hodinou,“ řekla ředitelka turnaje Tereza Cukrová.

Pořadatelé z Ledenické sportovní museli dva dny před turnajem řešit odhlášení jednoho týmu z rodinných důvodů. Po domluvě s prezidentkou softballového klubu Žraloci Ledenice, Hanou Korčákovou, tým nahradí kombinované mužstvo softballistů a pořadatelů.

Hrát bude pod názvem Pupkáči. Z Argentiny jsou v Ledenicích na hostování Fede Eder a Facundo Carril, kteří projevili zájem na turnaji hrát,“ řekla dále Cukrová. A právě na Pupkáče čeká v základní skupině A mimo jiné i tým favorizovaných Jupíků. Z tradičních účastníků pro zdravotní důvody vypadly další tři týmy, které nahradili nováčci a je otázkou, jak si v konkurenci povedou.

Večer po turnaji bude zábava pokračovat s kapelou Pěšáci. Budějcká Drbna je hlavní mediální partner turnaje a z Yauwais Cupu připraví report i fotogalerii.

Základní skupiny:
Skupina A:
Jupíci, Zběsilý lentilky, Pupkáči, Joudové II.
Skupina B: Čeho Čeho, Přátelé pana Ebena, PSI, Pohodáři
Skupina C: Seš-lost, Balvani, Joudové I., Duranga Team
Skupina D: Moulové, Šafářovy legendy, Sekáči z Radostic, Rumový kuličky
Skupina E: Čtyřlístek, Beercelona, Budwar Gauners, Těsně vedle

Štítky Ledenice, Argentina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chybějící tým na Yauwais Cupu zaplní Argentinci na hostování  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.