Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přijďte si zahrát speedball. Už tento víkend na Hluboké

Zábava, sport, adrenalin. Těmito slovy se dá nejlépe vystihnout sportovní paintball - speedball. Přijďte si venkovní sport vyzkoušet do Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou již tento víkend.

Hru zvanou paintball, kdy po sobě lidé střílejí kuličky různých barev, zná celý svět. Co takhle ale zkusit jeho rychlejší podobu? Už o víkendu budete mít možnost. Právě ve Sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou totiž od pátku do neděle vyroste speciální hřiště určené právě pro speedball. To se od toho klasického liší tím, že jej tvoří několik nafukovacích překážek pevně uchycených do země. Důležitou roli tady přitom hraje nejen rychlost a schopnost umět se krýt, ale také týmová spolupráce.

Speedball je určen každému, kdo miluje adrenalin a dobrodružství, děti si jej ale můžou zahrát jen za doprovodu rodiče nebo zákonných zástupců.

Hřiště na speedball bude pro zájemce otevřené od pátku 13. do neděle 15. května, a to každý den od 9 hodin. Zapůjčení vybavení vyjde na 100 korun, ochranný oděv na 50, za 100 kuliček hráči zaplatí 100 korun. Parkovat je možné v těsné blízkosti Sportovně relaxačního areálu.

Více informací naleznete na webu www.areal-hluboka.cz.

Štítky Hluboká nad Vltavou, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si zahrát speedball. Už tento víkend na Hluboké  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.