Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

První Den otevřených dveří v Performance Power Center nabídne program plný cvičení

Sezona plavek se blíží, a tak je nejvyšší čas začít něco dělat svou postavou, aby u vody přitahovala nejenom objektivy fotoaparátů. Jestli však nevíte, které fitness zařízení pro vás bude nejvhodnější, není na škodu před zakoupením členství obhlédnout možnosti. K tomu poslouží 14. května Den otevřených dveří v Performance Power Center České Budějovice, které již brzy oslaví první rok své existence.

Na den plný sportu a zábavy do silového a výkonnostního centra vás rozhodně naláká program, který bude v Performance Power Center připraven. Brány se otevřou v 9 hodin a už od té doby se přesvědčíte, že cvičit se zde vyplatí. Hned v 10:00 začne skupinový cross training, hodinu nato bude lekce zamířena na silovou vytrvalost a začátečníky.

Po obědě přijde chvíle Filipa Grznára. Třicetiletý kulturista z Plzně platí za jednoho z nejuznávanějších trenérů v České republice. To předvede trojnásobný český mistr v kulturistice při přednášce a současně i tréninku, který potrvá od 13:00 do 15:30. Asistovat mu u toho bude další zkušený kouč Pavel Beran. Pouze zde bude vstup placený a omezený. Pro členy Performance Power Center České Budějovice vyjde účast na akci na 390 korun, neregistrovaní zájemci zaplatí o sto korun více.

Oba uznávaní trenéři vám ukáží, jak správně provádět základní cviky. Správnost techniky si ověříte při bench pressu, dřepu nebo mrtvém tahu. K tomu dostanete informace o správné výživě, suplementaci a vhodně zvoleném tréninku. Vstupenky lze zakoupit buď na recepci Performance Power Center České Budějovice, nebo na e-mailu recepce@ppcentercb.cz.

Po skončení bude nadále pokračovat Den otevřených dveří, a to až do 19. hodiny. Během sobotního dne plného cvičení a zábavy bude pro návštěvníky po celou dobu připraveno bohaté občerstvení. V případě, že se poté rozhodnete zvolit Performance Power Center za své fitness centrum, bude na místě možnost podepsat členství za zvýhodněnou cenu.

Štítky den otevřených dveří, České Budějovice, Pavel Beran, Česko, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První Den otevřených dveří v Performance Power Center nabídne program plný cvičení  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.