Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Středa bude patřit cyklistům. Budějce čeká další Velká jarní cyklojízda

Jako již každý rok můžete ve středu udělat něco pro své zdraví a přidat se ke stovkám cyklistů. Ti totiž po 17. hodině vyrazí na tradiční Velkou jarní cyklojízdu, kterou se „zahájí“ cyklistická sezona. Ve spolupráci s městem ji pořádá organizace CykloBudějovice.

Akce je vhodná pro milovníky kola všech věkových kategorií. Jede se v poklidném tempu za účasti městské policie. Trasa je pětikilometrová a končit bude na Sokolském ostrově. Začátek naplánovali organizátoři na náměstí Přemysla Otakara II., kam se všichni v 17 hodin sjedou. Na cestu vyrazí o půl hodiny později.

Velkou jarní cyklojízdu pořádá spolek CykloBudějovice už poněkolikáté. Kdo nemá kolo, může vyrazit na trasu na koloběžce. Po dojezdu navíc čeká na Sokolském ostrově pro účastníky drobná afterparty. Očekávat se dá účast několika desítek jezdců. 

Akci se pořádá v rámci projektu Do práce na kole. Do soutěže se můžete registrovat do 30. dubna na www.dopracenakole.cz.

Štítky cyklojízda, České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II., cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Středa bude patřit cyklistům. Budějce čeká další Velká jarní cyklojízda  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.