Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

B flies předvedou skvělou show i na vaší akci

Josef „Bigi“ Bigas, Dominik Puffer a Jakub Hlinka neboli B flies. Tak přesně tohle trio může předvést freetrialovou show na jakékoliv vaší akci.

Josef Bigas se věnuje biketrialu již sedmnáct let a v posledních dvou měsících přesedlal na elektrickou trialovou motorku. Jde o jedinou motorku svého druhu v České republice! Vzhledem k tomu, že se jedná o elektrickou motorku, tak je možnost vystoupení i v uzavřených prostorách. „V žádném případě nechceme mít tento skvost schovaný doma. Chceme ho ukázat lidem,“ říká iniciátor uskupení.

B flies spojili tři věci dohromady. Mimo elektrické motorky také již zmíněný bike trial, kterému se věnuje Dominik Puffer, jenž je několikanásobný mistr České republiky právě v této disciplíně. Posledním členem je Jakub Hlinka, který se věnuje parkouru.

Svoji první show předvedli tito borci na čtvrtečním maturitním plese v českobudějovickém DK Metropol a diváci doslova šíleli, když toto představení viděli. Vystoupení plné salt, přeskoků a otoček nenechalo klidným nikoho v sále. A v dobrovolnících, které kluci zapojili do akce, by se krve nedořezal.

Obrovskou výhodou pro lidi, kteří si B flies objednají, je ta, že stačí pouze zavolat a o nic dalšího se starat nemusí. „Naši show můžeme předvést v podstatě kdekoliv a kdykoliv. Lidé pouze zavolají. Veškerou aparaturu si přivezeme a připravíme sami,“ přidává Bigas.

„Bereme toto vše také jako poslání. Už díky nám začala sportovat spousta lidí a my doufáme, že začne ještě víc,“ přeje si Bigas.

Jak vypadalo historicky první vystoupení na elektrické motorce, biketrialovém kole a parkouru se můžete podívat na videu pod článkem.

 
B flie

B flies na maturaku v Metropolu.

Zveřejnil(a) B flies dne 14. prosinec 2015

 

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Česko, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

B flies předvedou skvělou show i na vaší akci  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.