Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ostatní sporty

Pedagog na severu Čech neurval ani bod

Na uplynulý víkend budou chtít stolní tenisté Pedagogu hodně rychle zapomenout. Z dvou zápasů v dalekém Liberci neuhráli ani bod, když prohráli dvakrát shodně 4:10. Nejprve prohráli s rezervou SKST Liberec a o den později s KMST Liberec.

Štíři pokračují ve skvělé formě. Liberec naprosto deklasovali

Už sedmé vítězství v řadě zaznamenali florbalisté Štírů z Českých Budějovic. V rámci devátého kole zajížděli na půdu Liberce, kde se jim loni vůbec nezadařilo. Letos však svého soupeře přejeli. Výsledek 13:4 říká vše.

Do Budějc míří na Sparing Camp stovky karatistů. Pro kvantum zápasů

Budějce o víkendu čekají dvě velké karatistické akce. Téměř tři stovky karatistů ze tří zemí se sjede v sobotu, aby poměřili své umění a zároveň se přiučili v silné konkurenci na Sparing Campu. V neděli se koná nominační Krajský přebor.

Na Sokolském ostrově se uskuteční III. kolo Českého poháru v gymnastice

V sokolovně na Sokolském ostrově proběhne ve státní svátek 17. listopadu III. kolo Českého poháru v moderní gymnastice. Celý program pořádaný TJ Meteor České Budějovice začíná v 9:30.

Lyžaři a snowboardisté, pozor! Zima už je tu!

Lyžaři a snowboardisté, pozor! Zima je za rohem a je tak nejvyšší čas zkontrolovat stav lyžařského či snowboardového vybavení. Každé lyže i snowboard totiž potřebují svou péči.

Závěr roku se dospělákům z TJ Karate povedl. Z Itálie přivezli zlaté medaile

Tři první místa vybojovali jihočeští karatisté na silně obsazeném mezinárodním turnaji Venice Cup. Z TJ Karate České Budějovice své kategorie vyhráli Marek Řeřicha a Monika Bürgerová. Třetí zlato přidal Tomáš Hermann z TJ Karate Nové Hrady.

Trenér softbalistek Ledenic Aleš Pavel: Pořád máme na čem pracovat, ale chceme zůstat na špici

Hráčky softbalového klubu Žraloci Ledenice dosáhly letos na historický úspěch. V extralize vybojovaly stříbrné medaile. Sezonu hodnotí trenér A-týmu Aleš Pavel, který poodkrývá plány na rok 2017: „Láká nás vybojovat si účast v pohárové Evropě.“

SERIÁL O MISTROVSTVÍ SVĚTA V KARATE 6: Hodnocení trenéra Hýska převažuje pozitivní pohled

Miroslav Hýsek je asistent české národní reprezentace a trenér TJ Karate České Budějovice. Na uplynulé mistrovství světa v Rakousku se z Budějc nominovali čtyři bojovníci – Dominik Mikula, Lucie Veithová, Veronika Halodová a Adriana Crhonková....

Štíři zvládli jihočeské derby, ženy berou ze dvou zápasů tři body

Přesně podle papírových předpokladů dopadl uplynulý florbalový víkend. Štíři v něm změřili síly s jihočeskými rivaly ze Strakonic a zvítězili 9:5. Štírky už netradičně v pátek hostily Českou Lípu, s kterou si poradily v poměru 8:4. O den později...

Galavečer Pardál Gladiators Night opět bavil budějcké publikum

Další podařený galavečer bojových sportů se uskutečnil v Kulturním domě Gerbera. Pardál Gladiators Night přitáhl více jak tisíc lidí a zápasníci jim předvedli skvělou show. Hlavní hvězdou se stal nakonec Jihočech Josef Talafous, který ovládl...

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.