Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nohejbalisté Dynama prohráli se silným Vsetínem. Nedařilo se ani béčku a dorostencům

Extraligoví nohejbalisté TJ Dynamo Propagační podnik České Budějovice podlehli druhému Vsetínu 1:6. Do přestávky odehrají ještě dva zápasy.

S druhým týmem tabulky jsme drželi krok pouze v úvodu utkání, pak se již prosadil favorit na čele s budějovickým odchovancem Chalupou,“ uvedl předseda oddílu TJ Dynamo Bronislav Pilbauer. Jihočeši se před letní přestávkou představí ještě na půdě Karlových Varů (průběžně třetí tým extraligy) a doma pak přivítají vedoucí pražské Čakovice (17. června od 14 hodin).

Ve druhé lize prohrálo Dynamo na hřišti NK Hlavenec 1:6. „Ani rezerva po velmi slabém výkonu na body nedosáhla. V dalším utkání se béčko představí na domácích kurtech u Mlýnské stoky, a to v neděli 4. června, kdy od 10 hodin hostí družstvo Pankrác Praha,“ řekl dále předseda klubu.

K soupeři museli zamířit i dorostenci, kteří v Českém Brodě prohráli 2:5. „Byl to přímý souboj o první místo a naši kluci prohráli po vyrovnaných zápasech,“ dodal Pilbauer.

Štítky nohejbal, extraliga, zápas, soupeř, Vsetín, České Budějovice, Karlovy Vary, Praha, Čakovice, Hlavenec, Mlýnská stoka (České Budějovice)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nohejbalisté Dynama prohráli se silným Vsetínem. Nedařilo se ani béčku a dorostencům  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.