Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Valná hromada florbalového klubu FBC United České Budějovice s účastí primátora.

Na čtvrteční valné hromadě florbalového klubu FBC United České Budějovice, která se tradičně konala v hale Meťák v rožnově, byla přítomná i významná návštěva. Na pozvání vedení oddílu přišel předat primátor města České Budějovice Mgr. Juraj Thoma úspěšným týmům FBC United poháry a diplomy.

Společně s předsedou klubu Janem Trnkou pogratuloval zástupcům úspěšných týmů od nejmenších elévů až po dospělé kategorie a společně se s nimi vyfotil.

FBC United totiž ve své premiérové sezoně po sloučení SK Českobudějovičtí lvi a FBC České Budějovice zažil úspěšný rok a radoval se z postupů hned ve čtyřech soutěžích. Muži A postoupili do třetí ligy a muži B do krajské ligy. Velkého úspěchu se dočkaly ženy, které budou hrát první ligu, což je druhá nejvyšší celostátní soutěž a zároveň nejvyšší soutěž, jaká bude k vidění v celém Jihočeském kraji. Jako poslední pak do celostátní první ligy postoupili i dorostenci. Celkem tak bude mít tým v příštím roce tři celostátní soutěže. Druhým rokem totiž budou hrát první ligu i juniorky. „Blahopřeji vám k úspěchům a přeji vám, aby se podobně dařilo i do budoucna,“ popřál na závěr primátor Juraj Thoma.

FBC United České Budějovice se se svými jedenácti celky v soutěžích různých věkových kategorií zařadil na dvacáté místo mezi florbalové týmy z celé republiky.

autor: Roman Šperňák

foto: Pavel Ortman

Štítky České Budějovice, primátor, Juraj Thoma, Rožnov pod Radhoštěm, soutěž, Jan Trnka, Jihočeský kraj, valná hromada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valná hromada florbalového klubu FBC United České Budějovice s účastí primátora.  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.