Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nohejbalový turnaj trojic v Týně ovládl Český Brod, neztratili se ani Jihočeši

Sportovní hala v Týně nad Vltavou hostila minulou neděli tradiční nohejbalový turnaj trojic. Chřipková epidemie sice udělala značnou čistku v přihlášených sestavách, přesto se sportovního klání v kategorii ligových zúčastnilo dvanáct trojic a v kategorii neligových jich byl stejný počet.

Jihočechům se turnaj docela vydařil, ve vítězné sestavě ligové kategorie Českého Brodu hrál českobudějovický Musil, druhá skončila první sestava Propagačního podniku Dynama České Budějovice s Chalupou, Fíkem a Rynešem, třetí skončil Žďár nad Sázavou s táborským Voldřichem a na čtvrtém místě skončilo budějcké Dynamo, konkrétně hráči Matějka, Šafránek a Vondrášek.

V kategorii neligových zvítězila sestava z exligových českobudějovických hráčů Hájka, Nekoly a Hohenbergera, druhou příčku obsadila trojice mladých dorostenců Dynama Z. Koudelka, Višvader, Žikeš a třetí místo patřilo dalším nadějím Dynama - V. Koudelkovi, Bělikovi a Zrnovi.

Na turnaji se objevil také Jiří Macura, nová posila extraligového Dynama, ale jeho trojici se nedařilo a skončila v poli poražených.

Pořadí nohejbalového turnaje trojic

Liga: 1. Český Brod (Musil, Janík, Kučera), 2. Dynamo České Budějovice (Chalupa, Fík, Ryneš), 3. Žďár nad Sázavou (Voldřich, Červinka, Knytl), 4. Dynamo České Budějovice (Matějka, Šafránek, Vondrášek).

Neliga: 1. Kypta team (Hájek, Nekola, Hohenberger), 2. Dynamo České Budějovice (Z. Koudelka, Višvader, Žikeš), 3. Dynamo České Budějovice (V. Koudelka, Bělik, Zrna), 4. Týn nad Vltavou (R. Buzek, M. Buzek, J. Hrdlička).

Tisková zpráva

Štítky nohejbal, Týn nad Vltavou, turnaj, SK Dynamo České Budějovice, Český Brod, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nohejbalový turnaj trojic v Týně ovládl Český Brod, neztratili se ani Jihočeši  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.